Catalunya Diari

L’èxit teatral 'El crèdit', un dels plats forts de la Festa Major de Maig de Tàrrega

L’èxit teatral 'El crèdit', un dels plats forts de la Festa Major de Maig de Tàrrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

Dos dels actors més cèlebres del país, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, protagonitzen la comèdia dramàtica 'El crèdit', gran èxit teatral de la temporada que es podrà veure a Tàrrega el dijous 14 de maig. Serà en el marc de la Festa Major de la capital de l'Urgell, a les 21.00 hores, al Teatre Ateneu. 

Escrita per Jordi Galceran, el mateix autor d''El mètode Grönholm', 'El crèdit' esdevé un enginyós cara a cara entre dos personatges amb propòsits ben diferents. D'una banda, una persona aparentment normal que demana un crèdit a un banc. De l'altra, el director de la sucursal que denega la petició. Però davant la negativa, el client capgira la situació i posa les cartes damunt la taula. Tot això en un argument ple de girs inesperats i sorprenents gags verbals. La direcció del muntatge és del reconegut dramaturg Sergi Belbel.
 
Abans de girar arreu de Catalunya, la peça ha estat més d'un any en cartell a la sala Villaroel de Barcelona, fet que certifica el seu èxit entre el públic.
 
El preu de les entrades serà de 20 euros a platea, 18 euros a la llotja i 15 euros a l'amfiteatre. Aquestes es poden comprar de forma anticipada a la Regidoria de Cultura, ubicada a la Plaça Sant Antoni, 1, de la localitat i a la pàgina web del Teatre Ateneu. També a les taquilles del mateix teatre des d'una hora abans de la funció.
 
La Festa Major de Tàrrega tindrà lloc entre els dies 10 i 17 de maig sota l'organització de la Regidoria de Cultura.


Comentaris

envia el comentari