Catalunya Diari

L'Expoclàssic de Mollerussa tanca cobrint expectatives

L'Expoclà ssic de Mollerussa tanca cobrint expectatives| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

La 19a edició de la fira Expoclàssic de Mollerussa ha tancat aquest diumenge al migdia amb un positiu balanç que la consolida com a saló “útil” tant per a visitants com per a expositors, segons ha explicat el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona.

Solsona ha detallat que el 70% dels expositors d’enguany han manifestat la seva intenció de tornar la propera edició, xifra que suposa que “la fira de l’any que ve està garantida”. L’alcalde ha afegit que el 60% dels paradistes afirmen haver cobert més o menys les expectatives que s’havien marcat per a aquest certamen.

“L’únic tema que s’haurà de posar damunt la taula és l’estudi de les dates de celebració de la fira”, ha apuntat Solsona, un assumpte sobre el que ha insistit “haurem d’estar molt atents al que ens diu l’expositor per tal de trobar el punt idoni perquè en el futur ja sigui inqüestionable”, ha dit el màxim representant de l’ens firal en relació al fet que enguany el saló s’hagués avançat per no coincidir amb la Diada ni amb altres certàmens com FiraTàrrega tal i com va passar l’any passat i, d’altra banda, tenint en compte suggeriments dels expositors que proposen postergar la celebració de la fira una vegada passat l’11 de setembre.

El Saló Expoclàssic de Mollerussa, certamen adreçat als vehicles històrics i clàssics, ha celebrat aquest cap de setmana la seva 19a edició amb una àmplia oferta tant pel que fa a expositors com per l’ampliació d’exposicions monogràfiques que han permès un passeig firal agradable per als aficionats i públic en general que han visitat el Recinte Firal. Pel que fa al nombre total d’expositors ha estat de 63, dels quals 47 corresponien al Mercat de l’Accessori, provenint la major part d’ells de Barcelona (51%) i de fora de Catalunya (25%); 15 a la Secció de Venda de Cotxes i Motos, i a l’ITV, un servei que és present a la fira per tercer any consecutiu.

Pel que fa a visitants, tant dissabte des de primera hora com diumenge, el recinte ha rebut una bona afluencia amb aficionats procedents de molt diversos punts de Catalunya com Tortosa, Amposta, Reus, Tarragona, Roses, Sabadell, Manresa, Terrassa, … així com d’altres de fora com Osca, Saragossa o Castelló.

21a Trobada de Motos Clàssiques
Dins el marc de la fira, aquest diumenge matí ha tingut lloc la 21a Trobada de Motos Clàssiques, convocatòria que compta amb la col·laboració de l'associació Motos Clàssiques Ponent de Mollerussa. El programa ha inclòs un esmorzar i posterior sortida en un recorregut pla per municipis veïns amb parada a Juneda. De tornada, els inscrits han visitat la fira i s’han sortejat diferents obsequis i s’ha finalitzat amb un dinar.

Amb el saló Expoclàssic, Fira de Mollerussa obre el calendari de certàmens i activitats de tardor, on s’inclouen el Concurs de Pintura Ràpida “Ciutat de Mollerussa”, el diumenge dia 21 de setembre; la Mollerussa Lan Party, del 2 al 5 d’octubre, i l’Autotardor, del 24 al 26 d’octubre.


Comentaris

envia el comentari