Catalunya Diari

L'exposició de Playmòbils de Pont de Suert arriba la 4a edició

L'exposició de Playmòbils de Pont de Suert arriba la 4a edició| Redacció - Fotografia: Judith Tremosa

 

La Confraria de Sant Sebastià de Pont de Suert, ubicada a l'avinguda Victoriano Muñoz (davant l'Església), acollirà fins al 20 d'agost la quarta exposició de Playmòbils, organitzada per David Romero i Judith Tremosa (expoclickjuijon). L'horari habitual serà d'11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

La iniciativa neix de l'afició al coleccionisme d'aquestes petites peces, que han anat ampliant des de fa uns anys, comprant-les via Internet i en botigues, intercanvis amb altres aficionats i customitzant-les, i que han volgut exposar-les una vegada més al Pont de Suert, poble natal de Romero, aprofitant el marc de la festa major de la localitat i l'afluència de gent durant l'estiu en el municipi.
 
Muntatge particular, amb dissenys de diferents diorames, amb escenes de Frozen, Malefica, Parc d'Atraccions, Les Falles, Fons marí, l'Oest, Egipte...
 
El preu de l'entrada és de 3 euros, i aquesta inclou una xapa i un sorteig de productes playmòbil. Els menors de 10 anys tenen l'entrada gratuïta i han d'anar  acompanyats d'un adult.


Comentaris

envia el comentari