Catalunya Diari

L'Institut d'Alcarràs inaugura un observatori astronòmic ubicat al teulat per a l'aprenentatge dels alumnes

L'Institut d'Alcarràs inaugura un observatori astronòmic ubicat al teulat per a l'aprenentatge dels alumnes| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

L'Institut d'Alcarràs ha inaugurat aquest dimarts la cúpula de l'Observatori Astronòmic que ha instal·lat en un dels terrats de l'edifici. L'Ajuntament d'Alcarràs ha col·laborat econòmicament amb aquest projecte, així com l'Ajuntament de Torres de Segre i el departament d'Ensenyament de la Generalitat.

José Manuel Pérez, professor de l'Institut que ha participat activament en el desenvolupament del projecte, ha explicat que es tracta d'un observatori amb un telescopi que permetrà l'observació i estudi de planetes del sistema solar i d'altres tipus d'estels. El grup d'astronomia de l'Institut ja ha obtingut premis per la seva tasca entorn a l'astronomia i la ciència. 
 
A l'acte inaugural hi van assistir el delegat d'Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, i la regidora d'Ensenyament, Noèlia Díaz, així com l'alcalde de Torres de Segre, Josep Ramon Branzuela. El director de l'Institut, Jesús Campa, va donar la benvinguda i, posteriorment, els mateixos alumnes van fer una visita guiada als assistents a la 'cúpula astronòmica'.


Comentaris

envia el comentari