Catalunya Diari

Llavorsí trasllada a un hotel les famílies amb nens aïllats a Baiasca

Llavorsí trasllada a un hotel les famílies amb nens aïllats a Baiasca| Text i fotografies: EP

L'Ajuntament de Llavorsí ha ofert a les dues famílies amb nens aïllades al poble de Baiasca la possibilitat de traslladar-se a un hotel de Llavorsí, segons ha explicat l'alcalde pedani de la petita població que ha quedat incomunicada pel despreniment de roques a la carretera, Jordi Fillet.

Un despreniment de roques a la carretera d'accés al municipi de Baiasca manté incomunicat des de dilluns aquest poble del Pirineu de Lleida, en el qual viuen 14 persones, entre elles quatre nens d'entre dos i cinc anys, amb Llavorsí, la població més propera capçalera del seu municipi.

L'alcalde pedani, pare de dos dels quatre menors del poble, ha explicat també que l'alcaldessa de Llavorsí, Anna Panisello, li ha avançat que una màquina començarà a treballar en breu per obrir un pas provisional amb el vistiplau de la Generalitat i la Diputació de Lleida que afrontaran les obres.

El president de la Diputació, Joan Reñé, ha avançat a l'alcaldessa el suport de la institució "en el que faci falta" per resoldre la situació. Així mateix, ha avançat que aquest dimecres tècnics del Servei de Vies i Obres de la Diputació visitaran la zona per valorar els danys ocasionats.

Fa anys que els veïns de Baiasca reclamen millores a la carretera en què fa dues setmanes es va produir un altre despreniment.


Comentaris

envia el comentari