Catalunya Diari

Lleida decreta tres dies de dol oficial per les víctimes del vol Barcelona-Dusseldorf

Lleida decreta tres dies de dol oficial per les víctimes del vol Barcelona-Dusseldorf| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

 

L’Ajuntament de Lleida ha decretat tres dies de dol oficial, com ho ha fet el govern de l'Estat i de la Generalitat, en record de les víctimes del vol Barcelona-Düsseldorf. Durant aquest temps, les banderes instal·lades a la ciutat onejaran a mig pal en senyal de dol.

La Paeria ja va suspendre dimarts a la tarda l’activitat oficial i va convocar també una concentració silenciosa, sumant-se al sentiment de solidaritat i dolor de tot el país amb les víctimes i les seves famílies.
 
Per la seva banda, la Diputació de Lleida també ha convocat un minut de silenci en senyal de dol per les víctimes de l'acte. A l'acte, encapçalat pel president de l'ens, Joan Reñé, ha comptat amb la participació de tota la corporació i dels treballadors.
 
La concentració silenciosa s'ha dut a terme davant de la porta del Carrer del Carme del Palau de la Diputació. Així mateix, aquesta s'ha sumat als tres dies de dol convocats pel Govern de la Generalitat i de l'Estat, i Reñé ha suspès tots els actes oficials i les recepcions que tenia programades.
 
La Delegació del Govern a Lleida, així com diversos ajuntaments de la demarcació també s'han sumat al minut de silenci en memòria de les víctimes.


Comentaris

envia el comentari