Catalunya Diari

Lleida es mulla, més que mai, per l’Esclerosi Múltiple

Lleida es mulla, més que mai, per l’Esclerosi Múltiple| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida i d'Agramunt

 Enguany, com a novetat, el Mulla’t arribarà també als supermercats. Condis, BonPreu-Esclat, Caprabo, Sorli Discau, Plus, Valvi, Supermercats Llobet i Casa Evaristo comercialitzaran l’oli OleAurum, elaborat per petits productors catalans sota la firma Olis de Catalunya. Per cada ampolla venuda durant el mes de juliol, els productors cediran un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple. Paral·lelament a l’acte central del Mulla’t s’organitzaran també activitats com actuacions musicals, espectacles de teatre i dansa i d’altres d’animació infantil, que també col·laboren amb aquesta iniciativa solidària tan arrelada a Catalunya. 
 
El Mulla’t disposa de la seva pròpia web on s’hi pot trobar tota la informació de la campanya, des de les piscines adherides fins a què cal fer per participar com a voluntari. També es poden adquirir els elements de marxandatge a través d'aquesta pàgina. Gràcies al suport de les administracions locals, com el de l’Ajuntament de Lleida, i de les diputacions i consells comercials la campanya s’estén arreu del territori. 
 
La tinenta d’alcalde i regidora de Benestar Social, Montse Mínguez, i el regidor d’Esports, Txema Alonso, el president de la Fundació Esclerosi Múltiple, Josep M. Fornós, i el representant de l’EKKE, Joan David Porté, han donat a conèixer els detalls de la celebració del Mulla’t a Lleida. L’acte central a la ciutat se celebrarà a la piscina del EKKE, tot i que també hi col·laboren altres piscines de la ciutat, tant públiques com privades. Montse Mínguez i Txema Alonso ha recordat que, com cada any, l’Ajuntament de Lleida destinarà la recaptació d’aquest diumenge de totes les piscines municipals a aquesta causa solidària.
 
El representant del Gimnàs EKke, Joan David Porté, ha vulgut posar en relleu que es tracta d’un acte obert a tota la ciutadania, i que les piscines de l’EKKE seran de lliure accés amb l’objectiu de col·laborar amb el Mulla’t i difondre aquesta iniciativa solidària. Durant el transcurs del Mulla’t el proper diumenge, els participants podran gaudir d’una actuació de natació sincronitzada i, també, de diverses sorpreses que s’aniran desvetllant el mateix dia, en un acte conduït per la presentadora Mari Pau Huguet. A més a més, també s’ha elaborat, com a cada any, diversos elements de marxandatge com tovalloles, bosses, camisetes o xancletes, que estaran disponibles a l’EKKE i a altres piscines adherides a la iniciativa solidària.
 
Mulla't a la Seu d'Urgell
La piscina municipal de la Seu d'Urgell també se suma a la iniciativa. A les 12.00 hores es farà una capbussada col·lectiva de manera simultània amb les més de 600 piscines d'arreu de Catalunya que s'han sumat a la campanya Mulla't. La regidora de Salut i Solidaritat de l'Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, anima als urgellencs i urgellenques a participar aquest diumenge a fer una capbussada solidària. La recaptació que es faci aquest diumenge amb la venda d'entrades de la piscina municipal de la Seu d'Urgell es destinarà íntegrament a la FEM. A més, qui ho vulgui també hi podrà col·laborar tot fent una donació econòmica que es podrà dipositar en una guardiola que hi haurà a la guixeta de la piscina o adquirint alguns productes com tovalloles, samarretes, bosses i xancletes, que acompanyen la campanya solidària.
 
Mullat' a Agramunt
A Agramunt es faran dues activitats. La primera tindrà lloc al matí. A les dotze del migdia es farà un salt conjunt a la piscina que coincidir amb un acte que també es farà a altres piscines. La segon activitat organitzada es farà a la tarda amb una sessió d’aquafitness oberta a tothom i a totes les edats. Per participar a la sessió d’aquafitness s’haurà de pagar dos euros per persona que seran destinats íntegrament a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple. 
 

A més, a les piscines municipals s'han instal·lat uns plafons informatius sobre la campanya i sobre la malaltia i també s’hi podrà trobar tot el material de marxandatge de la campanya d’enguany. La campanya Mulla't té una doble finalitat. D'una banda, pretén conscienciar la societat respecte a la malaltia i de l’altra, és la principal campanya de captació de fons de la Fundació Esclerosi Múltiple.  Comentaris

envia el comentari