Catalunya Diari

Lleida registra més robatoris amb força a l'interior de domicilis durant els mesos de febrer i març

Lleida registra més robatoris amb força a l'interior de domicilis durant els mesos de febrer i març| EP - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han detectat aquests primers mesos de l'any un increment del nombre de robatoris amb força a l'interior de domicilis de Lleida durant els mesos de febrer i març, després que l'any 2014 es registrés un descens del 18%.

"Al febrer i al març hem tingut un augment de robatoris a l'interior de domicili comparat amb l'any anterior, en què hi va haver un descens del 18%", ha explicat l'intendent de la Regió policial de Ponent, Josep Lluís Rosell, referint-se les comarques de la Noguera, l'Urgell, el Segrià, les Garrigues i el Pla d'Urgell.
 
Per la seva banda, el cap de la Regió policial del Pirineu Occidental, Ramon Calsina, ha assenyalat que a les comarques de la seva zona, com són la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i la Cerdanya, "les xifres són similars a les de 2014".
 
Rosell i Calsina, amb el director general de la Policia, Albert Batlle, han presentat a Lleida els indicadors de seguretat ciutadana a la província. Segons les seves dades, a la regió policial de Ponent es van registrar 17.963 delictes i faltes, el que significa un descens del 7,6% respecte a l'any anterior. Els robatoris en domicilis van baixar un 18% i les comeses a l'interior d'establiments es van reduir un 22%. Paral·lelament, al Pirineu Occidental es van comptabilitzar durant l'any passat 2.167 delictes i faltes, un 1,9% menys que el 2013.Comentaris

envia el comentari