Catalunya Diari

'Lo Vermutet' de Mollerussa es trasllada a la plaça Major

'Lo Vermutet' de Mollerussa es trasllada a la plaça Major| Redacció - Fotografia: Facebook Lo Vermutet - Mollerussa

 Després del primer gran èxit que va suposar la primera edició de 'Lo Vermutet', amb gran acceptació per part del públic de recuperar aquesta tradició dels diumenges, l’organització, ha explicat Solsona, ha preparat aquesta segona edició amb voluntat de superar-la amb escreix. 
 
Per la seva part la Verónica i l’Elia de la Baguettina i del Cafetó, respectivament, han anat desgranat el funcionament de la festa i les diferents actuacions que s’hi faran. La festa començarà a les 11.00 hores i durarà fins a les 16.00 hores. Amb l’objectiu i la voluntat de que tothom hi trobi el seu espai, el vessant gastronòmic es compaginarà amb diferents actuacions: Loop Aka (dj.Alex); HASH (Rock’n Roll Band); Mollerussa Town Kamorra (DJ SET) i també hi haurà l’espectacle infantil 'La Cremallera' i 'Boti Boti'.
 
Els organitzadors han destacats que s’ha procurat que els grups siguin tots de Mollerussa, ja que “així també s’ajuda a fer poble”. Així mateix, des de l’organització també han destacat que 'Lo Vermutet' ja té Facebook per tal que tothom hi pugui deixar suggeriments.
 
3.000 tapes diferents
Per aquesta segona edició, els organitzadors prepararan més de 3.000 tapes diferents entre tots els locals que hi participen (en la primera edició se’n van servir 1.800 i en van faltar). En total hi haurà nou tapes variades, una de les quals serà per a les persones celíaques. A diferència de l’anterior edició i per tal d’evitar aglomeracions hi haurà dos punts de venda de tiquets a cada extrem de la plaça. Els preus de les tapes serà el mateix, cada tapa un euro.
 
Solsona ha comentat que la logística de l’activitat corre a càrrec de l’Ajuntament per tal de facilitar-ne l’organització. En aquest sentit, ha afegit: "La voluntat del Consistori no és altra que es parli de Mollerussa arreu”. 
 
Per tal de facilitar l’accessibilitat a la plaça es tallarà el trànsit rodat des de la plaça Major fins a la cruïlla del carrer de Joan Burniol de manera que aquest carrer quedi obert a la circulació i també que des de Ferran Puig es pugui accedir cap al carrer d’Arbeca.
 
'Lo Vermutet' es tornarà a repetir el diumenge 7 de setembre a la plaça de Manuel Bertran amb un caire més catalanista per la proximitat amb la Diada i coincidint amb la 19a fira Expoclàssic que se celebra als pavellons firals el 6 i 7 de setembre. Aquesta és una iniciativa privada de nou establiments del centre de la ciutat: Taping, Patet, El Cafetó, Rostisseria Salvia, Floristeria Sanmartí, La Baguettina, Celíac 100x100, Punt 14 i Can Turu. 


Comentaris

envia el comentari