Catalunya Diari

L'obra 'L'Amor venia amb taxi' arriba a Menàrguens el dia 25 de desembre

L'obra 'L'Amor venia amb taxi' arriba a Menàrguens el dia 25 de desembre| Redacció - Fotografia: La Sucrera de Menàrguens

 

El grup de teatre La Sucrera de Menàrguens oferirà el proper 25 de desembre, a les 19.30 hores a la Sala Joan Baptista Xuriguera de la localitat, la representació de l’obra 'l’Amor venia amb taxi' de Rafel Anglada, una peça còmica en 3 actes estrenada en el Teatre Romea de Barcelona el 1959, que es podria qualificar com una comèdia d'embolics amb tocs de sainet.

És evident que el grup de teatre La Sucrera de Menàrguens, gaudeix de molt bona salut. I això es reflecteix en el fet que aquest any representaran la seva 25a obra. Fa 25 anys, el 1989, un grup de joves van fundar un grup de teatre que durant aquests temps s’ha anat consolidant fins arribar a avui. Sí, aquest any celebren el seu 25è aniversari. 25 anys ininterromputs celebrant una nova pujada de teló. La il·lusió, la fe, la decidida vocació d’aquest col·lectiu, que sempre resta obert a tot tipus d’actors, ha fet possible que any rere any el dia 25 de desembre, dia de Nadal, oferissin al seu poble un meravellós obsequi: una obra de teatre amb la qual passar una tarda entretinguda.
 
 
Sinopsis: Una família espera impacientment la 'promesa' del seu fill Albert. De cop i volta arriba un taxista que els comunica que una noia (la suposada promesa de l’Albert) ha desaparegut del cotxe mentre ell la portava cap allà... i comença la recerca.
 
L’obra consta amb següent repartiment: Emília (Mariona Raimat), Serafina (Rosa M. Gaspà), Albert (Manel Orpella), Infermera (Fàtima Manneh), Recomanat (Vicent Casals), Martí (Marcel Torrent), Taxista (Quim Porcar), Vídua Rosselló (Carme Casals) i Ella (Sònia Cortada). Al traspunts Xavier Real i a la direcció Miquel Aige.


Comentaris

envia el comentari