Catalunya Diari

L'Obra Social 'la Caixa' aporta 8.000 euros a l'espai social 'Les Roquetes' d'Alcarràs

L'Obra Social 'la Caixa' aporta 8.000 euros a l'espai social 'Les Roquetes' d'Alcarrà s| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

L’Obra Social de 'la Caixa' ha fet un donatiu de 8.000 euros a l’Espai Social ‘Les Roquetes’ d’Alcarràs, un equipament que l’Ajuntament de la localitat, amb la col·laboració del voluntariat, han posat en marxa aquest passat mes d’octubre. L'alcalde, Miquel Serra, i el director de l'àrea de negoci de CaixaBank, Manel Martín, han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració.

Els diners serviran per al funcionament d’aquest espai, que ha nascut amb l’objectiu d’oferir diversos serveis relacionats amb l’atenció social i el voluntariat.

Així doncs, l’Espai Social ‘Les Roquetes’ aglutina serveis com l’atenció social i, especialment, l’atenció i formació de gent gran. També és on s’hi ubica ‘Lo Cistell’, nom del servei de repartiment d’aliments per a aquelles persones i famílies que així ho necessiten. ‘Les Roquetes’ també vol ser un punt de trobada i de promoció del voluntariat, tan important per a la vila d’Alcarràs.

‘Les Roquetes’ és una casa de diverses plantes que ha estat llogada per l’Ajuntament, després que, amb l’ajuda d’un equip de persones voluntàries, han arranjat –ja que es trobava en desús- per ubicar-hi aquests serveis.


Comentaris

envia el comentari