Catalunya Diari

L'Obra Social 'la Caixa' dóna 4.500 euros a dos residencies de Mollerrussa

L'Obra Social 'la Caixa' dóna 4.500 euros a dos residencies de Mollerrussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 En el cas del consistori l’aportació, que serà de 2.500 euros, anirà destinada a persones i famílies en risc d’exclusió social per ajudar-les a cobrir despeses d’educació, de farmàcia, subministraments de la llar o necessitats d’alimentació, entre altres, segons ha explicat l’alcalde, el qual ha agraït a l’entitat financera "la voluntat de col·laborar en projectes de retorn a la ciutadania".
 
Pel que fa a Can Jaques, l’ajuda serà de 1.000 euros i servirà per cobrir necessitats de material derivades de l’ampliació que ha dut a terme recentment l’entitat per dotar la residència de 8 places, segons ha indicat el director de la mateixa Celso García.  En el cas de la Llar Terres de Ponent la col·laboració ha estat també de 1.000 euros per tal d’adquirir material específic d’informàtica per desenvolupar un projecte d’acostament de les noves tecnologies als usuaris amb l’objectiu d’afavorir i potenciar les habilitats d’autonomia personal i social, segons la seva directora Anna Peiró. 
 
Per la seva part, Ignasi Fanlo ha destacat la voluntat de l’obra social de 'la Caixa' de donar suport a les entitats que desenvolupen projectes de proximitat per ajudar a la ciutadania. A l’acte de signatura han assistit  també els directors de les dos oficines que ‘la Caixa’ té a la ciutat i el regidor de Benestar Social i Ciutadania, Josep Àngel Lavin.
 


Comentaris

envia el comentari