Catalunya Diari

Localitzat sense vida el boletaire desaparegut des de la setmana passada a Fígols i Alinyà

Localitzat sense vida el boletaire desaparegut des de la setmana passada a Fígols i Alinyà| Text i fotografia: ACN

 

El boletaire de 74 anys, veí d'Esparreguera, que estava desaparegut des del passat dimecres dia 23 de setembre a la muntanya d'Alinyà, al terme municipal de Fígols i Alinyà (Alt Urgell) va ser trobat mort aquest dijous. 

Pels volts de les 12.20 hores, un helicòpter dels Mossos d'Esquadra va trobar el cos d'una persona en un altiplà de la zona. Seguidament, diverses patrulles es van adreçar al lloc i van identificar el cos, confirmant que es tractava del boletaire desaparegut. Un cop identificat i es van dur a terme els tràmits judicials, efectius dels Bombers de la Generalitat de la unitat del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), amb el suport d'un helicòpter, van evacuar la víctima.
 
Recordem que la recerca es va iniciar el dimecres de la setmana passada a les 16.40 h de la tarda, quan es va rebre l'avís de la desaparició. Arran de la recerca d'un altre boletaire perdut a la mateixa zona dilluns 28 de setembre, es van trobar nous indicis de la possible ubicació del veí d'Esparreguera. Finalment, aquest migdia ha estat localitzat el cos sense vida del desaparegut.
 
Avui, al dispositiu de recerca han participat un helicòpter i 9 dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb efectius del grup d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup Caní de Recerca (GCR), i per part dels Mossos d'Esquadra, un helicòpter i 7 dotacions amb la Unitat d'Intervenció de Muntanya (UIM) i la unitat d'investigació.
 
Segon boletaire desaparegut a Alinyà
Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra van localitzar un segon boletaire de 65 anys desaparegut el passat dilluns a la tarda a la zona de la muntanya d'Alinyà, després que es denunciés la desaparició d'un altre boletaire a la mateixa zona el 23 de setembre. 
 
El boletaire de 65 anys finalment va ser trobat amb èxit el mateix dia de la desaparició després d'una denuncia feta per un grup de companys. El grup va intentar contactar amb l'home per telèfon sense èxit després de trobar-lo a faltar. 


Comentaris

envia el comentari