Catalunya Diari

Localitzen a Andorra un fugitiu fugit d'Espanya des del 2010

Localitzen a Andorra un fugitiu fugit d'Espanya des del 2010| Redacció - Fotografia: Policia Nacional

 
Segons han informat fonts policials, l'intercanvi d'informació entre els dos cossos va permetre a l'andorrana localitzar i detenir el fugitiu (amb reclamacions per part de l'Audiència de Madrid), que utilitzava documentació falsa a nom d'un espanyol, resident a Barcelona, així com permís de treball a Andorra per al que havia presentat certificat d'antecedents penals espanyol fals. A més, el fugitiu va aconseguir donar-se d'alta en la seguretat social, així com obtenir permís de conduir andorrà i adquirir un vehicle amb l'esmentada suplantació d'identitat.


 


En el moment del seu arrest, portava el passaport d'un segon ciutadà espanyol, resident a Andorra, i amb el qual havia treballat en un establiment d'hostaleria, i amb aquesta segona documentació havia usurpat el seu estat civil dues vegades més.


 


La policia andorrana l'acusa dels delictes contra la seguretat del trànsit jurídic, dos presumptes delictes majors continuats i ús de document inveraç per particular, així com dos delictes menors d'usurpació d'identitat.


 


Ha ingressat per ordre judicial al centre Penitenciari del Principat d'Andorra, en espera d'judici oral, i s'han cursat les peticions de la justícia espanyola per procedir al seu moment a l'ingrés a la presó a Espanya per al compliment total de les penes.


 
Les investigacions han estat realitzades per la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya i la Policia del Principat d' Andorra.


Comentaris

envia el comentari