Catalunya Diari

Localitzen cinc cadells de gossos salvatges que ataquen ovelles a Lleida

Localitzen cinc cadells de gossos salvatges que ataquen ovelles a Lleida| EP - Fotografia: Generalitat de Catalunya

Els Agents Rurals han localitzat cinc cadells dels gossos salvatges que han atacat dues granges d'ovelles a Seròs en les últimes setmanes, i els han traslladat aquest dilluns a diverses gosseres. Així ho ha explicat el cap del agents, Llorens Ricou.

Fa dos dies que els agents en tenien localitzats un grup en una cova de Seròs que estaven vigilant per poder atrapar els gossos adults que estan atacant granges del Baix Segre, algunes a Seròs.

La Conselleria d'Agricultura manté el dispositiu al que dijous passat es van incorporar els Mossos d'Esquadra i en el qual participen també caçadors de la zona, segons han explicat fonts del departament que dirigeix Josep Maria Pelegrí.

Els grups de gossos salvatges havien estat vistes per veïns de Seròs ja al juny i, des de llavors, a petició de l'Ajuntament, Agricultura havia autoritzat la intervenció de caçadors en grups de cinc. A més dels que han actuat a Seròs, els veïns del territori parlen d'un altre grup que actua entre Torres de Segre i Alcarràs amb vuit o deu gossos, una altra a Almatret i pobles propers de nou cans, i grups de tres o quatre en diversos pobles.


Comentaris

envia el comentari