Catalunya Diari

Localitzen tabac de contraban dues setmanes seguides a l'aeroport de Lleida-Alguaire

Localitzen tabac de contraban dues setmanes seguides a l'aeroport de Lleida-Alguaire| EP - Fotografia: Guardia Civil

 

Agents de la Guàrdia Civil de Balaguer han decomissat durant els dos últims caps de setmana 30.000 grams de picada de tabac i 80 paquets de tabac ros de contraban procedent d'Andorra, de diferents marques, valorat en 2.826 euros, amb motiu de les inspeccions realitzades el punt de facturació d'equipatge de l'Aeroport de Lleida-Alguaire.

Segons ha informat aquest dilluns el Ministeri d'Interior, la partida més important va ser localitzada diumenge cap a les 10.00 hores a la maleta d'una persona anglesa que viatjava a Bristol, a qui li van trobar 9.500 grams de picada de tabac procedent d'Andorra , valorat en 1.681,25 euros.
 
El cap de setmana anterior, en un vol amb destinació a Londres, es van confiscar 20.500 grams de picada de tabac de diverses marques, així com 80 paquets de tabac procedent d'Andorra, valorat en 1.145,25 euros, que portaven sis persones de nacionalitat anglesa .
 
La Guàrdia Civil ha aixecat set actes d'aprehensió de contraban de tabac i han deixat la mercaderia a disposició de l'administració de la Duana de la Farga de Moles.


Comentaris

envia el comentari