Catalunya Diari

L'Snowfest Val d'Aran arriba el 28 i 29 de novembre a Vielha amb música i activitats

L'Snowfest Val d'Aran arriba el 28 i 29 de novembre a Vielha amb música i activitats| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Vielha e Mijaran

 

Vielha acollirà els dies 28 i 29 de novembre l’Snowfest Val d’Aran 2014, dos dies plens d'activitats per donar-li la benvinguda a la neu i al fred a la Vall d'Aran, en el que es preveu, si el temps compleix amb les previsions, que sigui el cap de setmana d'obertura de l'estació d'esquí de Baqueira Beret.

El divendres 28 es realitzarà el Live Music al Passeg dera Libertat de Vielha, per iniciativa de l’Associacion de Comerçants de Vielha. L'esdeveniment, que començarà a les 19.00 hores, té previst un ball Snowdance de l’Escòla Tchaikovsky; un concert trio amb Tonia Richardson (veu), Abel Boquera (teclat) i Sol Homar (percussió); i la ruta SnowTapa, que també es farà el dissabte, amb preus especials, a diversos bars de Vielha.
 
El dissabte 29 al matí, si hi ha neu a les pistes, diverses marques s'oferiran per fer test de material a Baqueira a les 10.30 hores. El diumenge també es repetirà si la neu ho permet. 
 
La tarda del dissabte, de 16.00 a 21.00 hores, el Palai d’Espòrts de Vielha acull el ‘Salón de Ocio en la Nieve’, una fira on participen marques de material d'esquí, clubs d'esports d'hivern i Era Escòla que compleix 50 anys i farà una exhibició dels vestits d'esquí de l'últim mig segle. A les 18.30 hores serà el torn dels parlaments i després es reproduirà la pel·lícula dels 50 anys de Baqueira Beret.
 
La nit del dissabte, de 23.00 a 3.00 hores, la sala poliesportiva de Vielha serà l'escenari d'una nova parada del ‘Tour 40’, amb els presentadors de radiofórmules dels 40 Principales: Ernest Codina, Roger Carandell i Adrià Ortega.


Comentaris

envia el comentari