Catalunya Diari

Marató de donació de sang a les Borges Blanques

Marató de donació de sang a les Borges Blanques| Redacció - Fotografia: Conselh Generau d’Aran

 Sota l’eslògan ‘Comptem amb tu’, les Borges acull una Marató de donació de sang, organitzada conjuntament per la regidoria de Salut de l’Ajuntament i l’Associació de Donants de Sang de les Garrigues. L’objectiu és, com explica la regidora de Salut Pilar Chimenos, "sensibilitzar sobre la necessitat de prendre costum de donar sang i captar nous i noves donants". Per fer-ho, afegeix, "compten, un any més, amb la implicació d’entitats, col·lectius i empreses del municipi que volen contribuir en aquesta festa amb l’organització d’actuacions, activitats, una guarderia pels petits, i molts obsequis i sorpreses que ens faran viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar".
 
El programa d’activitats comença a les 10.00 hores amb la inauguració de la Marató. A continuació, i durant tot el dia hi han programats diversos actes com el servei de guarderia per a la mainada amb la projecció de vídeos educatius sobre la donació de sang. També hi ha previst inflables (Associació de donants i Creu Roja les Garrigues), i a la tarda un berenar popular (Associació de dones La Rosada, Supermercat Cal Lluís, Queviures Anna, La Borgenca, forn de pa J. Capell) i el concurs de dibuix: 'Vine a fer el teu dibuix a la Marató!'.
 
El diumenge a les 09.00 horescomençarà la XXVIII Marxa Excursionista de les Garrigues, una ruta arqueològica que portarà els participants des de la Bassa la Torre fins a Sant Salvador, passant per la Creu del Llop. La sortida es farà des de la Placeta del Terrall i està organitzada pel Centre Excursionista Borges Garrigues. També diumenge, durant tot el dia el Poliesportiu Francesc Macià acollirà partits de bàsquet corresponents a les diferents categories.


Comentaris

envia el comentari