Catalunya Diari

Marc Màrquez agredit a casa seva per uns reporters italians

Marc Màrquez agredit a casa seva per uns reporters italians| ACN - Fotografia: @marcmarquez93

 

El pilot cerverí Marc Màrquez ha formalitzat aquest dissabte la denúncia contra uns periodistes italians per insults i agressions, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. EL jutjat de Cervera es farà càrrec de les actuacions.

Els fets van passar aquest divendres a la tarda quan el motorista va arribar a casa seva a Cervera acompanyat del seu pare i el seu germà després d'entrenar-se al circuit de Rufea, a Lleida. Va ser aleshores quan es va trobar a la porta del garatge l'equip de televisió del programa Le Iene (Les hienes), un xou televisiu italià equivalent al 'Caiga quien caiga' .
 
En un comunicat emès en nom de Marc Màrquez s'afirma que els reporters "van proferir una sèrie d'insults, realitzant determinades accions humiliants i ridícules cap al pilot i fins i tot van arribar a empènyer i agredir els seus familiars més propers". 
 
Segons sembla, els dos periodistes volien entregar un 'trofeu' en forma de penis al pilot de Cervera. La versió que els reporters han penjat al Facebook és que van ser els Màrquez els qui els van agredir quan es disposaven a entrevistar el Marc i els van trencar les càmares.
 
Aquest dissabte a les sis de la tarda s'ha organitzat a la plaça Major de Cervera un acte on es llegirà un manifest de suport al pilot i a favor del respecte.


Comentaris

envia el comentari