Catalunya Diari

Marc Marzenit, La Pegatina, el Club Super3, La Vella Dixieland i José Corbacho, a la Festa Major de Mollerussa

Marc Marzenit, La Pegatina, el Club Super3, La Vella Dixieland i José Corbacho, a la Festa Major de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Facebook La Pegatina / Club Super3 / Aj. Mollerussa

 

La Festa Major de Mollerussa, que tindrà lloc els propers 15, 16 i 17 de maig, comptarà com a caps de cartell amb els concerts de Marc Marzenit, La Pegatina, el Club Super3 i La Vella Dixieland. Així mateix, la programació també comptarà amb la representació del monòleg 'Corbacho G5', del mediàtic actor Jose Corbacho.


El mollerussenc Marz Marzenit, reconegut internacionalment com una de les veus amb més potència dins el panorama de la música electrònica, actuarà divendres a la nit com a cap de cartell d’una vetllada que començarà a les 23.30 hores al Pavelló Pla d’Urgell. La nit de dissabte serà el torn de La Pegatina, que amb més de 900 concerts i quatre discs en el seu currículum, és un dels grups catalans més internacionals. Completaran el cartell Wednesday Lips, que té com a baixista el mollerussenc Albert Gilabert, i el grup de versions La Banda Puig. El concert, que a l’igual que el de divendres tindrà entrada gratuïta, començarà també a les 23.30 hores al Pavelló Pla d’Urgell. 


 


Els públic infantil també tindrà el seu concert ja que divendres al matí a la plaça de Manuel de Bertrand el Club Super3 portarà a escena Somnis, el quart espectacle de Televisió de Catalunya ha preparat per al públic familiar, amb la direcció artística d’Àngels Gonyalons i la col·laboració de l’escola de teatre musical Memory i també de Marc Parrot. 


 


La Festa Major també comptarà també amb la presencia del mediàtic actor Jose Corbacho que portarà a l’escenari del Teatre L’Amistat el seu monòleg 'Corbacho G5', on utilitza com a excusa les noves tecnologies per riure de la facilitat que té l’ésser humà de complicar-s’hi la vida. Serà a les 23.00 hores de dissabte i l’entrada, que es pot comprar ja per Ticketmaster, tindrà un preu popular de 18 euros. 


 


El Teatre L’Amistat també acollirà diumenge a les 20.00 hores el concert de jazz-dixie a càrrec de la reconeguda banda La Vella Dixieland, amb més de 30 anys d’experiència en els escenari i que, en aquesta ocasió, comptarà amb la col·laboració de la cantant Marian Barahona. L’entrada costarà 10 euros i també es pot adquirir ja a través de Ticketmaster.


 


La presentació, que s'ha dut a terme aquest dimarts, ha comptat amb la presència de l'alcalde de la localitat, Marc Solsona, i el tècnic de Cultura i Festes, Àlex Culleré. 
Comentaris

envia el comentari