Catalunya Diari

Marc Marzenit presentarà en primícia el seu primer disc al Teatre L’Amistat el proper 8 de desembre

Marc Marzenit presentarà en primícia el seu primer disc al Teatre L’Amistat el proper 8 de desembre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

El Teatre L’Amistat de Mollerussa acollirà el proper 8 de desembre a les 20.00 hores la presentació en primícia del primer disc de l’artista i productor mollerussenc Marc Marzenit, un concert en directe que coincidirà amb el llançament a nivell mundial de la seva producció 'To Love until we say goodbye', realitzat des del seu estudi a la capital del Pla d’Urgell i produït per Natura Sonoris. 

Així ho ha explicat aquest dimarts al matí Marzenit acompanyat de l’alcalde, Marc Solsona, el qual ha explicat que “és un orgull que pensi en Mollerussa per presentar el seu projecte més important com a artista”. 
 
Marc Marzenit ha confessat que volia fer-ho a Mollerussa i concretament al Teatre L’Amistat perquè s’estima molt la ciutat i justament el seu nou projecte té com a rerefons la filosofia de que “tot allò que ens envolta s’ha d’estimar fins a l’últim moment, tant si són persones com llocs”. L’artista ha explicat que, tot i portar més de 10 anys treballant en aquest sector, aquest és el seu primer disc perquè precisament “buscava el moment adequat per explicar una història”. És un disc per sentir”, ha precisat. Són 14 talls que abasten diferents estils i en els que es combina la música per ballar amb una música més tranquil·laa, segons ha indicat Marzenit, el qual ha concretat que el single, que porta com a títol el nom del disc, ja es pot escoltar a Spotify. 
 
Pel que fa al concert que farà a Mollerussa el dia 8 de desembre, Marc Marzenit ha explicat que serà un directe ja que generarà els diferents tall en el mateix moment del concert. En aquest sentit, ha reconegut que fa prop de 3 anys que no ha fet cap directe per la qual cosa el concert de Mollerussa serà únic. Les entrades ja són a la venda, a 12 euros, a través de Ticketmaster. 


Comentaris

envia el comentari