Catalunya Diari

Membre d'entitats animalistes de Lleida i la Franja es concentren a Arties per reclamar el trasllat dels óssos

Membre d'entitats animalistes de Lleida i la Franja es concentren a Arties per reclamar el trasllat dels óssos| Text i fotografia: ACN

 

Membres de tres grups animalistes de Lleida i la Franja s'han concentrat aquest diumenge a Arties, davant del centre on viuen dos óssos en captivitat. Sumant-se així a la campanya liderada per l'associació FAADA per denunciar la situació dels animals i reclamar que siguin traslladats a un santuari per a exemplars d'aquesta espècie. 

Una de les protectores que hi ha participat és la que lidera Lydia Argiles, que ha explicat que amb aquesta acció han volgut cridar l'atenció dels turistes sobre la situació "precària" en la que viuen el Mimo i l'Aran. A més, assegura que cal resoldre la situació abans que comencin la hibernació.
 
També han donat suport a protesta les entitats Gossos Lleida i Amigos Peludos del Bajo Cinca. Els animalistes confien que arribi aviat l'acord entre l'Ajuntament d'Arties, la Generalitat i el Consell Generau d'Aran que permeti desencallar la situació, traslladar els óssos i tancar definitivament les instal·lacions.


Comentaris

envia el comentari