Catalunya Diari

Més accessibilitat a la Residència Sant Antoni de Tàrrega amb la instal·lació d'un segon ascensor

Més accessibilitat a la Residència Sant Antoni de Tàrrega amb la instal·lació d'un segon ascensor| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega és a punt de finalitzar les obres de millora de l'accessibilitat dins el seu edifici. Destaca la instal·lació d'un segon ascensor que connectarà els dormitoris amb les zones comunes de menjador i jardí. 

Aquest elevador, situat a la part posterior de l'immoble, complementarà el ja existent a l'ala de la façana principal. La inversió aportarà una major mobilitat entre les estances del centre i més comoditat als usuaris. El projecte ha permès també ampliar el centre de dia situat al primer pis i habilitar una nova sala d'estar a la segona planta. Al mateix temps s'ha renovat l'enrajolat de tres passadissos de l'edifici. En total s'actua en 250 metres quadrats de superfície de l'equipament. Els treballs marxen a bon ritme i es preveu que finalitzin durant l'estiu.
 
Tot el paquet d'obres, adjudicat a l'empresa Serveis Integrals 360 plus +, es materialitza mitjançant una subvenció de 151.525 euros concedida per la Diputació de Lleida. Al mateix temps l'Ajuntament de Tàrrega col·labora prestant suport tècnic.
 
La Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni és una entitat sense ànim de lucre presidida per l'alcaldessa de Tàrrega i el rector de la Parròquia. El centre atén 73 persones en plaça de residència i uns altres 20 usuaris al centre de dia. En el transcurs dels anys s'han realitzat obres a l'estructura de l'edifici, del segle XIV, per adaptar-lo a les necessitats del servei.


Comentaris

envia el comentari