Catalunya Diari

Més de 400 infants visiten cada dia el Parc de Nadal de Borges

Més de 400 infants visiten cada dia el Parc de Nadal de Borges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 La principal novetat és l’horari d’obertura, que comença a les 16.30 hores i s’allarga fins a les 20.30 hores, "per facilitar la presència dels infants, ja que l’any passat ens vam adonar que és a última hora de la tarda quan l’afluència de visites és més gran, sobretot quan els pares i mares han finalitzat la seva jornada laboral", ha explicat la regidora d’Educació i Joventut, Maria Fusté.
 
El Parc de Nadal, que va arrencar el passat 27 de desembre i que tancarà les seves portes el dissabte 4 de gener, té dos ambients clarament diferenciats. El primer ocupa tot el pavelló Francesc Macià, i està dedicat els esports. S’hi pot trobar un rocòdrom, balanz bikes, espai per jugar a futbol i a tennis taula i una zona amb la consola Wii i karaoke. Pel que fa al pavelló de l’Oli, s’hi han instal·lat les zones de tallers, inflables, la biblioteca, l’slot, els jocs simbòlics i altres ofertes lúdico-formatives que han anat variant diàriament. També s’hi ha inclòs una zona especialment destinada als més petits, on els nadons aprenen amb jocs d’estimulació dels sentits, i un altre ambient on els pares, mares i familiars s’entretenen mentre esperen els infants.
 
Per la seva part la regidora Maria Fusté ha volgut agrair la tasca dels 28 monitors que enguany treballen per al bon funcionament del Parc de Nadal, "joves que aporten tota la seva experiència i il·lusió per a que els més petits de les Borges puguin entretenir-se, aprendre i formar-se durant aquest període de vacances escolars".


Comentaris

envia el comentari