Catalunya Diari

Més de 5.000 euros recaptats en les activitats a Alcarràs amb motiu de La Marató de TV3

Més de 5.000 euros recaptats en les activitats a Alcarràs amb motiu de La Marató de TV3| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

La ciutadania d'Alcarràs ha tornat a donar mostres de la seva solidaritat contribuint amb La Marató de TV3, que aquest any ha estat dedicada a la lluita contra la diabetis i l'obesitat. De forma massiva, els alcarrassins han participat en les activitats esportives, teatrals, culturals i socials organitzades al municipi per entitats de diferent índole.

La ciutadania d'Alcarràs ha tornat a donar mostres de la seva solidaritat contribuint amb La Marató de TV3, que aquest any ha estat dedicada a la lluita contra la diabetis i l'obesitat. De forma massiva, els alcarrassins i alcarrassines han participat en les activitats esportives, teatrals, culturals i socials organitzades al municipi per entitats de diferent índole.
 
S'han recollit més de 5.000 euros, que se destinaran a La Marató. Amb les activitats del Patronat d'Esports, la recaptació ha estat de 1.571 euros; l'Associació de Mestresses de Casa, 875; la Biblioteca, amb el Pessebre Solidari, 694, i; el taller de sardanes de l'Associació 50 i Més 1.623; amb els actes de Bao Bap Teatre, 940. Tot un èxit de solidaritat i recaptació amb la més de trentena d'activitats que s'han organitzat. 


Comentaris

envia el comentari