Catalunya Diari

Més de 80 establiments de Mollerussa estaran oberts fins a les 03.00 hores el proper divendres 26 de juny

Més de 80 establiments de Mollerussa estaran oberts fins a les 03.00 hores el proper divendres 26 de juny| Redacció - Fotografia: Mollerussa Comercial / Aj. Mollerussa

 

Mollerussa acollirà el proper 26 de juny la quarta edició de l’Open Night, un cita comercial de referència en la que els establiments comercials de la ciutat obren portes a la mitjanit del divendres fins les 3 de la matinada de dissabte 27. 

Per tal d’amenitzar l’espera fins les 00.00 hores, Mollerussa Comercial, promotora de l’esdeveniment, ha preparat un seguit d’activitats com a preludi que van des de l’organització del tercer Running Open Night, a un espectacle de màgia i un concert. Així ho han presentat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, conjuntament amb el president i vicepresident de Mollerussa Comercial, Àlex Català i Enric de la Serna, respectivament. 
 
Solsona ha destacat que es tracta d’una festa “única, consolidada i imprescindible”, que esdevé una jornada eminentment comercial "perquè el volum de negoci així ho posa de manifest". L’alcalde també ha explicat que des de l’Ajuntament s’autoritza a tots els comerços de la ciutat a obrir des de mitjanit i fins a les 3, tot i que no es permet als establiments que no són associats a Mollerussa Comercial ocupar via pública aprofitant que diferents carrers i places del centre estaran tancats al trànsit rodat, com la plaça de Manuel Bertran, la plaça del Pla d’Urgell, el carrer Arbeca, el carrer de Ferran Puig, el carrer de Jacint Verdaguer i el carrer de la Vilaclosa.
 
Per la seva part, Català ha indicat que es tracta d’un esdeveniment “referent al territori” i que això es nota en el volum d’establiments associats que enguany s’hi ha implicat, més d’una vuitantena, i que suposen un 30% més que en l’anterior edició. En aquest sentit, ha destacat que tot i que la majoria dels comerços associats que hi participen pertanyen a la zona centre de la ciutat també hi hagut un creixent interès en establiments de les zones més allunyades a participar-hi en un espai habilitat a la plaça de Manuel Bertran i al carrer de la Vilaclosa. Així mateix, també ha remarcat que la festa inclou premis llaminers per als clients com la possibilitat de participar en els sortejos d’un creuer pel Mediterrani per a dues persones, un cap de setmana a Andorra amb dues entrades a Caldea per a dues persones, un cap de setmana per a dues persones a Port Aventura o 5 ampolles de vi gentilesa del Castell del Remei. 
 
La festa del comerç començarà a les 21.00 hores amb el 3r Running Open Night, una cursa urbana organitzada amb la col·laboració del Club QC System, amb dos recorreguts, un de 8 quilòmetres i un altre de 4, que tindran sortida i arribada al carrer de Ferran Puig. La cursa, passarà entre altres carrers, per l’avinguda del Canal, l’avinguda de la Pau, l’avinguda Catalunya, la plaça Sant Jaume, el carrer de Balmes i el carrer del Molí. A partir de les 22.00 hores hi ha previst l’espectacle 'La maleta màgica', a càrrec de La Cremallera Teatre a la plaça de Manuel Bertran, i una hora després hi haurà l’espectacle musical a càrrec del Trio Rat Pack amb música dels anys 50 i 60. A més, des de la mitjanit i fins les 2 de la matinada tindran lloc sessions de DJ en diferents localitzacions i també s’oferirà un espectacle de salsa itinerant a càrrec de Rosendo i les seves mulates. 


Comentaris

envia el comentari