Catalunya Diari

Milers de persones gaudeixen del 35è Aquelarre

Milers de persones gaudeixen del 35è Aquelarre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 Una de les novetats d’enguany ha estat l’obertura del Casal d’Estiu del Mascle Cabró, un espai de pagament situat a l’antic convent de Sant Domènec, decorat de manera espectacular, des d’on més de 200 persones han pogut gaudir de l’espectacle sense les aglomeracions de la plaça de cal Racó. El segon i tercer acte de l’espectacle també s’han pogut seguir des d’una pantalla gegant instal·lada a la plaça Pius XII, un dels espais del centre de la ciutat cap on s’ha ampliat la festa, la qual cosa ha permès descongestionar alguns carrers del nucli antic.
 
L’espectacle s’ha basat en el mite de la creació de l’home i la dona. Llum, foc, estructures amb alçada, música i color han estat els elements més destacats en l’execució de l’espectacle, que ha arribat al seu clímax amb l’Escorreguda del Mascle Cabró, que ha ruixat la multitud aplegada a la plaça de cal Racó. Acte seguit, el Foqueral ha omplert l’espai de foc amb els Diables de Cervera Carranquers.
 
Pel que fa a la música, cal destacar la qualitat i la varietat d’aquesta edició. Les actuacions musicals que han aplegat més públic han estat Dr. Ring Ring, a la plaça Pius XII, i La Salseta del Poble Sec, a la plaça Major.
 
Des de l'Ajuntament de Cervera destaquen la manca d’incidents d’importància als carrers de la ciutat, tot i el nombrós públic que han aplegat tots els actes de l’Aquelarre.


Comentaris

envia el comentari