Catalunya Diari

Milers de persones reben a Balaguer un any més els participants a la Transsegre, que enguany ha reunit 2.400 tripulants

Milers de persones reben a Balaguer un any més els participants a la Transsegre, que enguany ha reunit 2.400 tripulants| Text i fotos: ACN

 

La gran festa aquàtica de la Transsegre ha tornat a congregar un any més a Balaguer milers de persones que no s'han volgut perdre el descens de les embarcacions casolanes pel riu. Enguany, en l'edició número 32, han participat 275 barques i 2.400 tripulants. 

Les embarcacions van fer dissabte a la tarda el primer tram de baixada pel Segre entre Camarasa i Sant Llorenç de Montgai i aquest diumenge al matí han completat el recorregut des de Gerb fins a Balaguer.
 
La primera en arribar ha estat una barca conduïda per vuit tripulants, veïns de Térmens, la Portella i Balaguer, quan passaven deu minuts de les dotze del migdia. Dos d'ells fa 17 anys que participen amb la mateixa barca a la festa i enguany és el primer que arriben primers.
 
Tant els participants com els organitzadors s'han mostrat satisfets per com s'ha desenvolupat la festa. Es premien les embarcacions més decorades. És per això que de cara a la l'any que ve es plantegen oferir premis més atractius per animar els participants a ornamentar molt més les seves barques.


Comentaris

envia el comentari