Catalunya Diari

Models mítics de les marques Volkswagen i Derbi, a la 5a Fira de Vehicles Antics i Clàssics de Tàrrega

Models mítics de les marques Volkswagen i Derbi, a la 5a Fira de Vehicles Antics i Clàssics de Tàrrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

Tàrrega celebra aquest dissabte la cinquena Fira de Vehicles Antics i Clàssics, enguany amb un espai monogràfic dedicat a cotxes Volkswagen i motos Derbi. La plaça del Carme serà com de costum el punt d’exposició on el públic amant de la nostàlgia tindrà ocasió de viatjar enrere en el temps contemplant models mítics d’automoció, d’una antiguitat mínima de 25 anys. 

S’hi esperen més d’una seixantena de vehicles vintage provinents de les demarcacions de Lleida, Barcelona i Tarragona. Els vehicles més antics dels que s’exposaran dissabte, tant de cotxes com de motos, daten de l’any 1958.
 
A l’apartat de concentració lliure figuraran altres marques cèlebres com Seat, Renault o Mercedes entre altres. La proposta es completarà amb un mercat de recanvis de restauració, col·leccionisme i marxandatge. A més, a les 18.00 hores, s’oferirà una exhibició de ball lindy hop, una modalitat de swing dels anys 20.
 
La 5a Fira de Vehicles Antics i Clàssics de Tàrrega es desenvoluparà de les 09.00 a les 20.00 hores, amb entrada de franc. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació de Vehicles Antics i Clàssics de Tàrrega i l'Urgell amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica.


Comentaris

envia el comentari