Catalunya Diari

Mojitos gratis a la 3a Nit de Mercat a la Fresca de les Borges

Mojitos gratis a la 3a Nit de Mercat a la Fresca de les Borges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

L'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha organitzat per aquest dissabte, a la Placeta del Terrall, la tercera edició de la Nit de Mercat a la Fresca, en la que hi participaran un total d'onze parades de botigues locals, 14 comerços i tres bars de la població.

El tercer Mercat Nocturn a la Fresca, que se celebrarà entre les 21.00 i les 23.30 hores, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges i regalarà mojitos a tots els clients. A més, també tindrà un gran aparador comercial amb productes de la llar, ferreteria, floristeria i moda, entre d'altres, que s'hi exposaran a la vora de diferents models que lluiran roba i complements dels 14 comerços de l'Agrupació. La principal novetat d'aquest any vindrà de la mà de 3 bars que instal·laran barres per servir tapes i sopars a tots els assistents que ho desitgin.

La vicepresidenta de l'Agrupació de Comerciants de la capital de les Garrigues, Sandra Segura, ha declarat que "cada any ens anem superant i motivant per aconseguir que aquest original mercat serveixi per a dinamitzar les vendes de l'estiu, i promocionar els productes de les botigues de les Borges Blanques".

Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica de la localitat, Jordi Ribalta, ha explicat que "després de l'èxit de les dues primeres edicions de la Nit de Mercat a la Fresca, esperem que sigui una gran vetllada, ja que a les 23.00 hores també aprofitarem per sortejar els premis de la 1a Ruta de la Tapa, que estem celebrants aquests dies a les Borges, i que està tenint una molt bona acollida per part de la població".


Comentaris

envia el comentari