Catalunya Diari

Mollerussa acull aquest cap de setmana el XXIè Campionat d’Espanya d’Autocros amb 63 pilots

Mollerussa acull aquest cap de setmana el XXIè Campionat d’Espanya d’Autocros amb 63 pilots| Redacció - Fotografia: Escuderia LleidaPer la seva part, l’alcalde del municipi, Marc Solsona, ha indicat que l’Ajuntament segueix apostant per aquesta prova que és la més longeva del campionat i per això ha buscat la manera de continuar-la gràcies a la col·laboració d’espònsors com Repsol. Solsona ha dit que aquest campionat "té un retorn tangible a la ciutat i que per això s’ha de mantenir ja que aquest esport de primer nivell atreu públic que genera ingressos directes i indirectes per Mollerussa". També ha recordat que precisament aquest cap de setmana se celebrarà també el III Campionat de Catalunya d’Hoquei en categoria benjamí així com també la festa de música electrònica al Pavelló Firal aquest dissabte amb DJ Luxury, Xavi Alfaro i Enric Font per rematar la Festa Major.

El campionat comptarà amb 5 categories, segons ha explicat el vicepresident de l’Escuderia Mollerussa, Delfí Lahoz, el qual ha indicat que enguany comptaran amb la participació del pilot francès Julien Taverne així com del subcampió d’Espanya de l’any passat, Juanjo Moll, els quals correran per l’Escuderia Mollerussa.

El campionat començarà dissabte amb les corresponents verificacions a la carpa del Circuit de la Serra i els entrenaments oficials així com la primera mànega de les sèries classificatòries a la tarda. Diumenge a partir de les 09.00 hores tindrà lloc la segona mànega de les sèries classificatòries per acabar a partir de les 11.20 hores amb les finals i el posterior lliurament de premis en un podi que es col·locará al centre del circuit.


Comentaris

envia el comentari