Catalunya Diari

Mollerussa acull dissabte la 'Nit embruixada' que uneix l’esoterisme amb el sector lúdic i gastronòmic

Mollerussa acull dissabte la 'Nit embruixada' que uneix l’esoterisme amb el sector lúdic i gastronòmic| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

Mollerussa acollirà dissabte la 'Nit embruixada', una nova proposta que té per objectiu combinar el món de l’esoterisme amb la presència de 13 professionals dedicats a la vidència, el tarot o l’astrologia i l’ambientació més lúdica i gastronòmica, amb la participació de més d’una desena de locals que oferiran preus popular al llarg de la vetllada. 

Així ho han explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i les dues organitzadores de l’esdeveniment, Paqui Font, presidenta de l’associació Ecobenestar, i Vero Jiménez, de la cafeteria La Baguetina. Solsona ha indicat que es tracta d’una nova iniciativa sorgida de la societat civil a la qual l’ajuntament dóna suport i n’és facilitador per tal d’incorporar-la en el calendari d’activitats que revitalitzen la ciutat i en especial el centre urbà.
 
Les activitats començaran a les 18.00 hores i tindran lloc entre la plaça de Manuel Bertrand i la plaça Major. Així, paral·lelament a la mostra d’arts esotèriques fins a les 21.00 hores hi haurà activitats per als infants amb tallers de maquillatge i de jocs, sessions de contacontes i inflables per a partir d’aquella hora preparar activitats per als adults amb una oferta gastronòmica vinculada al món esotèric, segons ha explicat Font. El pas de l’activitat adreçada als infants a la pensada pel públic adult la faran els Diables de Mollerussa que han preparat un espectacle per a l’ocasió que anirà acompanyat d’un ritual de màgia blanca aprofitant la lluna minvant.  
 
La part gastronòmica anirà a càrrec dels deu locals integrats a Lo Vermutet que preparant tapes a preus populars i també per part del Resquitx, que es farà càrrec de presentar diferents còctels i combinats. Així mateix, també es compta amb la col·laboració de la cafeteria Breiko. A banda, tots els participants en la festa aniran disfressats per l’ocasió i haurà diferents accions teatrals ambientades en el món esotèric, segons ha explicat Jiménez. 


Comentaris

envia el comentari