Catalunya Diari

Mollerussa acull el dia 15 un partit de pretemporada entre l’Unicaja i el Múrcia de la lliga ACB

Mollerussa acull el dia 15 un partit de pretemporada entre l’Unicaja i el Múrcia de la lliga ACB| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

El Pavelló Poliesportiu de Mollerussa acollirà el proper dia 15 de setembre a les 20.30 hores un partit amistós entre l’Unicaja Màlaga i l’Ucam Múrcia, dos equips de la lliga ACB que arribaran amb les seves plantilles al complet, segons han explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de Pere Codina i Xavi Bosch, president i vicepresident del Club Bàsquet Mollerussa, i del regidor d’Esports, Jordi Pérez. "Mollerussa ha d’aprofitar les oportunitats que li arriben per promocionar l’esport i els nostres clubs i buscar la manera de fer-ho possible posant la logística necessària", ha afirmat Solsona.

El president del Club Bàsquet Mollerussa s’ha referit al fet que es tracta d’una activitat pensada per fer ciutat però també per "il·lusionar als equips de la base justament a l’inici de la temporada". Per la seva part, el vicepresident ha explicat, en aquest sentit, que a les mitges parts i durant els temps morts els jugadors del club sortiran a jugar a pista per buscar la proximitat amb els jugadors d'elit. Així mateix també ha explicat que es convidarà a altres entitats de la ciutat que també practiquen el bàsquet com Acudam per tal que els seus jugadors puguin també gaudir d’un partit de la màxima lliga.

L’entrada costarà 8 euros tot i que els nens i nenes de menys de 14 anys que vagin acompanyats de dos adults tindran l’entrada de franc, segons ha explicat Bosch, perquè precisament el que es busca fer més accessible l’assistència al partit.

Per la seva banda, Francesc Perearnau, responsable de l’empresa organitzadora, ha garantit que tots els jugadors de les dues plantilles jugaran a Mollerussa ja que cap d’elles està seleccionat per jugar l’Europeu com passa amb altres equips com el Barça, per exemple. També ha explicat que arran dels 'stage' de pretemporada que fan diversos equips a la zona de la Val d’Aran es va pensar en organitzar un circuit d’amistosos a la demarcació de Lleida en el qual Mollerussa és un dels llocs escollits tant enguany com també de cara a futures edicions d’aquest circuit ja que disposa de les instal·lacions i de l’equip humà per fer-ho possible.


Comentaris

envia el comentari