Catalunya Diari

Mollerussa acull el XXIV Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic

Mollerussa acull el XXIV Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

Mollerussa acollirà els dies 22 i 23 de juliol el 24è Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic, categoria absoluta sènior. La competició, que es durà a terme al pavelló '19 de Març' de la localitat, comptarà amb una quarantena de patinadors i patinadores de totes les comunitats autònomes de l’Estat espanyol.


En el campionat, hi haurà diferents modalitats de patinatge artístic: femení, masculí i parelles. Del CPA Mollerussa Pla d’Urgell hi competiran dos patinadores: Mònica Gimeno, actual campiona de Catalunya, campiona d’Europa 2015 i tercera del món també el 2015, a banda d’assolir 7 cops el campionat  d’Espanya; i Laura Masana, que va obtenir la desena posició a Catalunya. Gimeno s’ha mostrat molt il·lusionada per poder competir a la “teva pista i amb la teva gent, és una oportunitat única per sentir l’escalf del teu públic”. Per la seva part, Masana ha assenyalant en la mateixa línia “estar molt satisfeta que un campionat d’aquesta categoria es pugui fer a casa teva amb la teva gent”.


 


El preu de les entrades per veure la competició serà de 6 euros divendres, i de 8 euros, dissabte; tot i que es pot treure un abonament de 10 euros per als dos dies. Les entrades es poden treure directament dijous dia 21, a la taquilla del pavelló i també a través de la web del club


 


El XXIV Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic està organitzat pel CPA Mollerussa Pla d’Urgell, en col·laboració amb la Real Federació Espanyola de Patinatge. La presidenta del CPA Mollerussa Pla d'Urgell, Dolors Priego, s’ha mostrat contenta de poder organitzar aquest campionat, tot i que ha dit que és tot un repte per al club. Així mateix, s'ha mostrat convençuda que "tot anirà bé", perquè compten, segons ha explicat, "amb molt voluntariat i amb els propis pares que s’hi han implicat força". A banda, ha explicat que s’espera molta assistència de públic per veure les competicions i desitja que el pavelló, que compta amb un aforament de 400 persones, estigui força ple. Ha afegit que els hotels de la ciutat ja estan gairebé plens per les reserves que han fet els competidors i competidores i, per tant, això també és bo per a la ciutat, ja que se’n veu beneficiada tant en l’àmbit hoteler, de restauració com de forma general altres establiments. 


 
L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, per la seva part, ha mostrat la seva satisfacció pel fet que Mollerussa aposti, un cop més, per l’esport d’alta competició de la mà del CPA Mollerussa Pla d’Urgell. Un campionat que dóna prestigi i lideratge a la ciutat i que portarà el nom de Mollerussa a tot el territori de l’Estat espanyol. Ha afegit que “el Club té una estructura molt sòlida, que compta amb un centenar de patinadores i patinadors i sabem que darrere hi ha moltes persones voluntàries que ajudaran a fer-lo possible i de ben segur el campionat serà tot un èxit”. 


Comentaris

envia el comentari