Catalunya Diari

Mollerussa acull la Fira del Sentir amb 46 expositors i més de 50 professionals en teràpies naturals

Mollerussa acull la Fira del Sentir amb 46 expositors i més de 50 professionals en teràpies naturals| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Les diferents activitats que es duran a terme al llarg del cap de setmana comptaran amb la participació de més d’una cinquantena de professionals tant en teràpies naturals així com també en dinàmiques vinculades, segons ha afirmat Soler, la qual ha afegit que s’ha pensat tant en el públic adult com també en l’infantil que comptarà amb tallers de mandales, de danses o de risoteràpia, entre altres. A més a més també hi ha previstos diferents concerts. 
 
Per la seva part, l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona, ha dit que "Mollerussa continua apostant per no tancar-se cap porta i aprofitar qualsevol oportunitat per generar activitat i promocionar tant el comerç com la ciutat". Solsona confia que la proposta serà un èxit i que el públic hi respondrà per "les característiques i la novetat de l’esdeveniment que té un component urbà, ja que es desenvolupa en les places i els carrers del centre urbà, com també pel component informatiu i divulgatiu" a través de les xerrades i els tallers que se celebraran al Centre Cultural. 
 
El representant de la delegació de la Cambra de Comerç, Josep Anton Gaya, ha remarcat, per la seva part, que han apostat per col·laborar en la iniciativa perquè "la barreja de la fira amb el comerç tradicional de la ciutat pot aportar una bona sinèrgia en la qual uns alimenten als altres". Gaya, que ha incidit en què la majoria d’expositors i professionals són de les terres de Lleida, ha explicat que la fira ocuparà el carrer Jacint Verdaguer i les places de la Vilaclosa, Major i de l’Ajuntament. També hi haurà un duomo i un escenari a la plaça de l’Ajuntament i un altre escenari a la plaça Major.
 
Àlex Català, president de Mollerussa Comercial, ha destacat que es tracta d’una iniciativa novedosa amb un programa divers pensant per atraure un públic específic al qual es vol donar a conèixer la ciutat i el seu potencial comercial. El contingut i els horaris es pot consultar a través de www.firadelsentir.blogspot.com.


Comentaris

envia el comentari