Catalunya Diari

Mollerussa acull un curs de tres mesos d'iniciació al submarinisme a la Piscina Coberta

Mollerussa acull un curs de tres mesos d'iniciació al submarinisme a la Piscina Coberta| Redacció - Fotografia: Centre de busseig Tritó

 Aquestes sessions d’iniciació al busseig recreatiu estan pensades per a persones que vulguin experimentar la sensació de respirar sota l’aigua acompanyats d’instructors professionals que els guiaran durant tota la classe.
 
Podran inscriure’s a cadascuna d’aquestes sessions les persones interessades a partir de 14 anys durant tota la setmana i fins el mateix dilluns a les 12.00 hores a les oficines de la piscina. Els menors que participin en l’activitat se’ls demanarà l’autorització del pare o la mare.
 
Els preus d’inscripció seran de 8,15 euros per sessió o 3,15 euros per sessió per als usuaris actius de la Piscina Coberta.


Comentaris
REB
La foto no corresponde con el club trito, ni a nadie vinculado a ese club, y ese material fotográfico creo que no debería de encabezar este artículo, ya que desde nuestro club no actuamos conjuntamente con el club trito!!\r\nEspero rectifiquen por favor.\r\nMuchas gracias.
Quim ABADIA Artquatic
Ei, el de la foto soc jo!!! Pertany a l'arxiu d'artquatic. Malgrat tot no participo, ni organitzo l'activitat... I artquatic no hi té res a veure. Suposo que disposeu d'autorització per utilitzar-la, no?\r\nVisca les activitats subaquàtiques legals, organitzades per centres autoritzats i instructors registrats professionalment. Les coses ben fetes!!!

envia el comentari