Catalunya Diari

Mollerussa, Agramunt i Tàrrega inauguren la temporada de piscines

Mollerussa, Agramunt i Tà rrega inauguren la temporada de piscines| Redacció - Fotografia: Aj. Tà rrega/ Aj. Mollerussa / Aj, Agramunt

Les localitats de Mollerussa, Tàrrega i Agramunt inicien aquest dissabte, dia 13 de juny, la temporada d'estiu amb l'obertura de les piscines municipals. Totes les instal·lacions mantindran els preus que oferien l'any anterior.

Els usuaris de la piscina de Mollerussa podran gaudir de wifi gratuït aprofitant la instal·lació que ja es va fer pel Saló del Automòbil. D’aquesta manera, els usuaris amb abonament comptaran amb una clau de pas, que es canviarà cada dia i que es podrà activar per un temps determinat, mentre que pels usuaris eventuals també hi haurà l’opció de poder usar la wifi abonant una taxa en funció del temps d’utilització.

Pel que fa a l’oferta de cursets, hi tornarà a haver una trentena de grups a través de la dotzena activitats programades en les diferents modalitats tant per a públic infantil (natació familiar, pàrvuls, iniciació i perfeccionament), per a adults (iniciació i manteniment), els programes de salut per adults (matronació que tenen un preu estipulat per sessions), i grups del Casal Municipal per a la Gent Gran.

La novetat d’enguany serà la millora del programa Fitness Plus per als adults, que ja es va oferir l’estiu passat i que inclourà l’opció d’escollir entre 7 activitats repartides en 21 sessions setmanals de tota l’oferta formativa que anualment ofereix la instal·lació, i que va des de la iniciació i el manteniment al fitness aquàtic d’avantguarda amb sessions d’Aquapower, Aquafit, Aquagym o la Aquaeròbic. A més, també inclou la disponibilitat de bany lliure tant a la piscina d’estiu com a la coberta i l’ús de la sauna i el gimnàs en horaris concertats. L’objectiu és que l’usuari pugui planificar el seu propi pla d’entrenament setmanal i participar de totes les activitats que s’ofereixen en l’horari que millor li combini.

Així mateix i seguint amb la línia encetada l’any passat, es tornarà a oferir el programa Fitestiu però doblant el nombre de sessions. Així, està previst fer sessions gratuïtes i obertes a tots els públics els dissabtes 27 de juny, l’11 i el 25 de juliol i el 8 d’agost a partir de les 19.00 hores amb l’objectiu d’oferir una activitat lúdica per dinamitzar la piscina d’estiu i alhora captar gent de cara a l’oferta de cursos de la temporada d’hivern.

Pel que fa als abonaments, la diversificació continua sent la mateixa que es va impulsar l’any passat i que inclou 8 modalitats diferents des dels abonaments individuals per tota la temporada, als abonaments per setmanes o l’Accés 10, que permet l’accés per 10 sessions. Així mateix es seguirà amb l’abonament individual per aturats per setmanes, que ofereixen un 50% de reducció en el preu normal així com també l’abonament familiar per temporada que inclou 4 membres i que suposa una reducció del 10% respecte a si es fa de forma individual. També preveu abonaments per famílies nombroses i per famílies monoparentals amb un descompte, en aquest cas, del 15%.

Les inscripcions per aquests cursos, que es faran des del 29 de juny fins al 7 d’agost, ja es poden fer efectives a les oficines de la piscina coberta. Els preus oscil·len entre els 17,40 i els 48,10 euros en funció de l’opció escollida. Així a partir d’aquest dimarts ja es poden adquirir els abonaments per accedir a les piscines d’estiu, que diferencia el carnet per al públic jove d’entre 12 i 17 anys de l’infantil i el d’adults. L’horari d’obertura serà de 10.30 a 20.30 hores, els mesos de juny i juliol i fins a les 20.00 hores els mesos d’agost i setembre. La primera setmana de funcionament, però, serà en horari reduït de 12.00 a 20.00 hores.

Tàrrega manté preus per tercer any consecutiu
Tàrrega inicia aquest dissabte 13 de juny la nova temporada de les piscines municipals d’estiu, situades al Parc Esportiu. El servei, gestionat de nou pel Club Natació Tàrrega segons un conveni signat amb el consistori, mantindrà els mateixos preus públics per tercer any consecutiu. Així, les entrades oscil·laran altre cop dels 2,5 als 4 euros segons les edats dels usuaris ja que es continuarà aplicant descomptes als banyistes menors de 16 anys i als majors de 65 anys. L’accés serà gratuït per a les persones menors de 4 anys.

Pel que fa als abonaments, els preus aniran dels 50 als 80 euros si bé els socis del Club Natació Tàrrega en podran adquirir per 25 euros. També es posaran a la venda abonaments especials familiars i d’altres vàlids per a 30 banys. El recinte romandrà obert de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 hores.

Activitats complementàries a Agramunt

L'Ajuntament d'Agramunt obrirà aquest dissabte les instal·lacions de les Piscines Municipals i donarà així inici a la temporada d'estiu. Durant aquestes setmanes s'han dut a terme les tasques de manteniment i adequació dels espais per garantir als usuaris la seguretat durant el bany.Aquest dissabte, per ser el primer dia es farà una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta de les 12.00 a les 14.00 hores. A la tarda s’aplicarà el preu d’entrada normal. Els horaris d’obertura i de tancament durant la temporada es mantenen igual que els altres anys. Al matí s’obrirà la piscina a les 11.00 hores i es tancarà a les 20.00 hores. Cal tenir en compte però, que aquest horari no s'aplicarà fins al 22 de juny. A partir de dissabte i fins al 21 de juny, les piscines s’obriran a les 12.00 hores
Les piscines municipals d’Agramunt estaran obertes del 13 de juny al 3 de setembre. Els preus d'aquesta temporada són els mateixos que l'any passat: l'abonament de temporada té un cost de 33'75 euros pels adults i de 22'40 euros per als infants fins a 17 anys. L'entrada puntual d'un dia també es manté als 3'35 euros pels adults i als 2'15 euros pels infants. Els abonaments es poden adquirir a les mateixes instal·lacions. S’aplicaran descomptes del 50% a totes les famílies nombroses o monoparentals que ho acreditin, i un 25% de descompte per a les persones pensionistes menors de 65 anys.
Un any més s’han organitzat diverses activitats que es duran a terme a les piscines. D'aquesta manera, es faran els cursets de natació adreçats a infants a partir de 3 anys i també cursos d'iniciació i manteniment per a joves i adults. En concret, es faran tres torns, de tres setmanes cadascú durant el mes de juliol i agost. Durant el juliol, a més, també es faran les sessions d'aquafitness en diferents franges horàries adaptades segons els nivells i les edats. Totes les inscripcions a les diferents activitats es poden fer a les piscines.


Comentaris

envia el comentari