Catalunya Diari

Mollerussa celebra dissabte el Mercat de les Rebaixes

Mollerussa celebra dissabte el Mercat de les Rebaixes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Aquest increment de la participació ha suposat també doblar els segments comercials diferents que hi estaran representats i que passaran a ser 14, entre els que hi ha establiments de roba, de calçat, d’esports, de complements, de parament per la llar, d’alimentació i de restauració, entre altres.
 
A banda del rècord de participació, el Mercat de les Rebaixes presenta altres novetats com l’ampliació de l’horari, ja que es farà durant tot el dia, de 9.30 a 13.30 hores i de 18.00 a 21.00 hores; i també el canvi de format, de manera que els establiments que estiguin ubicats al centre comercial instal·laran una parada al davant mateix de la seva botiga mentre que els que estiguin en altres zones s’agruparan a la plaça Major. Així, el mercat tindrà sis zones diferents d’afectació (el carrer d’Arbeca, la plaça Manuel de Bertrand, la plaça Major, el carrer de Jacint Verdaguer, la plaça Pla d’Urgell i el carrer de Vilaclosa, algunes de les quals estaran tallats a la circulació per facilitar el desenvolupament del mercat), segons ha aclarit Gaya, amb l'objectiu d'atraure un públic més variat interessat en la iniciativa. Pel que fa a les zones, el mercat estarà repartit en sis zones diferents:
 
En aquest sentit, el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, ha explicat que per tal de reforçar el mercat i donar-li un valor afegit es distribuiran 15.000 passaports entre tots els compradors que s’hauran de segellar per entrar en el sorteig d’una maleta plena de regals donats per la seixantena de comerços participants i que pot tenir un valor superior als mil euros.  Així mateix, una altra de les novetats serà l’oferta gastronòmica ja que mitja dotzena de bars i cafeteries oferiran descomptes fins a les 00.00 hores amb l’objectiu de donar continuïtat al Mercat de les Rebaixes. Català s’ha mostrat molt satisfet de la resposta dels comerços associats i, fins i tot ha afegit que, després de l’èxit de les primers rebaixes Open Night, s’ha incrementat en un 10% el nombre d’establiments socis de Mollerussa Comercial.
 
Per la seva part, l’alcalde Marc Solsona, ha felicitat la iniciativa, ja que "s’han d’aprofitar les bones idees, ben posades en el calendari" i ha destacat la importància del fet que "Mollerussa sigui capaç, tot i la situació de crisi econòmica, de generar activitats diferents que expressin el nostre dinamisme i la qualitat del nostre comerç".Comentaris

envia el comentari