Catalunya Diari

Mollerussa comença l’enderroc de l’antic bar de les piscines per convertir-lo en 23 places de pàrquing

Mollerussa comença l’enderroc de l’antic bar de les piscines per convertir-lo en 23 places de pà rquing| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa ha començat, a través de l’empresa adjudicatària de la zona blava, les obres d’enderroc de l’antic bar de les piscines municipals per tal que el solar que en quedi es converteixi en un pàrquing de 23 places.

Les obres, que tenen un termini d’execució d’un mes, estan pressupostades en 216.927 euros, i contemplen també traslladar de lloc una estació transformadora que està instal·lada en els magatzems que s’han d’enderrocar.

La nova concessió de la zona blava del municipi gestionarà un total de 439 places, de les quals 98 són de nova creació tot i que se’n deixaran sense efecte 50 de l’avinguda de la Generalitat i de la plaça de l’Estació. Pel que a les places que es posaran en funcionament per primera vegada, 23 corresponen a l’aparcament que està previst ubicar al carrer Llorenç Vilaró a la parcel·la que quedarà un cop s’hagi enderrocat l’antic bar de les piscines i la resta es divideixen entre la prolongació del carrer de Ferrer i Busquets i la incorporació dels carrers de Santa Joaquima de Vedruna, Verge de Montserrat i Onze de Setembre, tots elles al centre urbà en zona comercial.

La nova concessió, que tindrà una durada de 10 anys, oferirà la possibilitat de poder fer els pagaments del tiquet de la zona blava a través d’una aplicació instal·lada als telèfons intel·ligents.


Comentaris

envia el comentari