Catalunya Diari

Mollerussa construirà 162 noves places d'aparcament en 4 solars cedits pels veïns

Mollerussa construirà 162 noves places d'aparcament en 4 solars cedits pels veïns| Redacció - Fotografia: Ajuntament de MollerussaSolsona ha explicat que es tracta de solars que es troben a prop del centre comercial de la ciutat i que l’objectiu és poder treballar, conjuntament amb Mollerussa Comercial i la delegació a Mollerussa de la Cambra de Comerç, per tal de buscar una estratègia de comunicació conjunta per divulgar les possibilitats d’aparcament que hi ha a la ciutat i atraure compradors.

Pel que fa a les 162 noves places, que ocupen una mica més de 4.000 metres quadrats, 64 són en un solar amb sortides al carrer Ferrer i Busquets i al carrer Girona; 54 places més es troben en una finca ubicada a la cruïlla entre els carrer Comerç, Nord i Urgell; 30 places són en un solar també al carrer Comerç i amb sortida, en aquest cas, al carrer de l’Abat Oliva; i les 14 últimes són en un terreny al carrer Ferran Puig. En aquest darrer cas, aquest aparcament ja fa un temps que està actiu i pel que fa als altres tres cal que l’Ajuntament els habiliti per poder estacionar vehicles i en senyalitzi les entrades i sortides.

D’aquesta manera, entre aquestes places noves que entraran en funcionament en breu i les que actualment ja funcionen sota la fórmula de cessió a canvi de l’exempció en l’IBI, Mollerussa disposa d’un total de 344 places d’aparcament de les quals 13 es preveuen per a persones amb mobilitat reduïda, en solars de propietaris privats que els han cedit per aquest ús. A banda, cal sumar també l’aparcament que el consistori va obrir al 2009 a la plaça de l’Esport i que disposa de 122 places.

Solsona també s’ha referit en aquest sentit al fet que l’any vinent acaba la concessió de la zona blava de Mollerussa, cosa que permetrà al consistori fer un replantejament de les necessitats d’aparcament de la ciutat i redefinir-ne les condicions. L’alcalde ha defensat la necessitat de comptar amb una zona blava que permeti la rotació de vehicles a les persones que acudeixen a la ciutat a comprar o a fer determinades gestions tot i que també ha afegit que això no treu que es puguin dur a terme accions determinades en moments puntuals com va ser el cas dels dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener passats en els quals la zona blava es va deixar sense funcionament per facilitar les compres nadalenques.


Comentaris

envia el comentari