Catalunya Diari

Mollerussa convoca el primer Concurs d’Aparadors per promocionar el Concurs de Vestits de Paper

Mollerussa convoca el primer Concurs d’Aparadors per promocionar el Concurs de Vestits de Paper| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaEn aquesta convocatòria hi poden participar els més de 800 establiments comercials i de serveis que hi ha a la ciutat, tal i com ha explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha estat acompanyat durant la presentació del representat de la Cambra a Mollerussa, Josep Anton Gaya, i del president de Mollerussa Comercial, Àlex Català.

El concurs promou que els participants engalanin els aparadors dels seus establiments des del 8 al 30 de novembre amb motius que ajudin a la promoció dels vestits de paper. Els premis, patrocinats per l’Associació de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró de Catalunya consistiran en un primer de 500 euros i un segon de 200, segons Solsona, que ha explicat que "s’ha volgut aglutinar a diferents sectors en un projecte comú de ciutat com és el Concurs de Vestits de Paper"
.
El jurat, que valorarà l’originalitat, l’impacte comercial i la qualitat artística, estarà format per 3 persones vinculades a l’organització del concurs i al món del paper i el disseny. La visita per tal de puntuar els participants s’efectuarà entre els dies 15 i 23 de novembre de les 11.00 a les 13.00 hores, segons especifiquen les bases que es poden consultar a través de la pàgina web municipal. Les inscripcions per participar en aquest concurs són gratuïtes i es poden formalitzar per correu electrònic a [email protected].

Activitats paral·leles
A banda del concurs, l’Ajuntament, a través del comitè organitzador del Concurs de Vestits de Paper, ha organitzat per al proper 16 de novembre dues d’activitats destinades a donar a conèixer el certamen entre els infants i les seves famílies. Amb aquesta finalitat i amb la col·laboració del Centre d’Expressió Artística El Solaç, el vestíbul del Teatre L’Amistat acollirà des de les 10.00 fins a les 13.00 hores, un taller per ensenyar als infants d’entre 6 i 10 anys a treballar el paper.

Així mateix i amb la participació en la part logística de l’Agrupament Escolta Cal Met, es farà, també en el mateix horari però a la plaça Major, una altra activitat pensada per decorar l’espai amb la utilització de paper, una activitat que estarà adreçada a infants i joves a partir de 10 anys. En aquest cas, la matèria primera estarà facilitada per l’Associació de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró de Catalunya, a través d’una de les empreses membre com és Paprinsa de Mollerussa que és, a més, la segona més important de l’Estat.


Comentaris

envia el comentari