Catalunya Diari

Mollerussa E-Vents obrirà aquest cap de setmana amb 24 expositors

Mollerussa E-Vents obrirà aquest cap de setmana amb 24 expositors| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

L’aposta de Fira de Mollerussa per un nou format firal ja és una realitat. La primera edició de Mollerussa E-Vents, un certamen adreçat al sector dels esdeveniments que es presenta com "L’aparador més atronador pels teus moments més especials", obrirà les portes aquest divendres i fins diumenge. La fira tindrà dos vessants, una més expositiva, on hi participaran 24 estands, i una altra part més demostrativa, amb activitats que recolzin el saló, el facin més atractiu i a través de les quals s’aconsegueixi la interacció amb el públic visitant.

La diferenciació d’aquesta fira vindrà d’una banda pel seu horari, de 17.00 a 02.00 hores, divendres i dissabte, i de les 17.00 a les 21.00 hores, diumenge, sent l’entrada al Recinte Firal gratuïta.
Un total de 24 firmes participaran en aquesta primera edició de Mollerussa E-Vents, dos terceres parts de la comarca del Pla d’Urgell, sent la resta d’altres punts de Lleida i amb alguna representació de la província d’Osca.
El nou certamen, un dels dos projectes engegats enguany per Fira de Mollerussa, sent l’altre laMollerussa Drone Party, que es va celebrar al febrer, es presenta com un espai on les empreses dedicades a tot tipus d’esdeveniments puguin exposar i promocionar els seus productes o serveis i alhora que provar-los amb demostracions, tastos, desfilades, etc.

L’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de Fira, Marc Solsona, ha explicat durant la presentació que es tracta d’un producte innovador, amb un concepte diferenciat que fuig de l’estand tradicional i ha afegit que la singularitat del certamen radica, ja d’entrada i pel seu singular muntatge, en ser “un únic estand amb 24 firmes que han fet confiança cega” a aquesta nova proposta firal, la qual, ha recordat, va néixer com a “motivació” per oferir un aparador comercial al que és el primer sector de la ciutat, el comerç. En aquest sentit, ha insistit en què des de l’ens firal s’ha apostat però per un format diferent, amb la introducció “d’elements novedosos” que la diferenciïn, amb propostes que la facin interactiva per als visitants, la qual cosa, ha reconegut, també ha fet que a l’hora de vendre-la comercialment hagi estat més complicada.

“Nosaltres hem posat tota la infraestructura perquè pugui ser un èxit”, ha continuat. Així mateix, s’ha mostrat convençut en què aquest primer any serà clau, si bé ha assegurat què “si ens funciona el ritme –en referència a l’ampli programa d’activitats organitzades–, l’assistència de gent és bona i té un report en els expositors, que estiguin contents, això té, de cara a l’any que ve, un efecte multiplicador molt ràpid”.

Per la seva part, el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha parlat de tres espais diferenciats al certamen: l’expositiu, el d’activitats i el gastronòmic. Pel que fa als productes exposats al saló hi haurà fins a cinc sectors: moda i complements, viatges i assegurances, estètica personal, decoració i espectacles i detalls. Segarra ha afegit també que les empreses participants no es limitaran a exposar als seus estands sinó que portaran a terme diferents promocions com sortejos o presentació de productes, incidint en la definició com a fira interactiva.

Activitats programades
En l’apartat d’activitats, al llarg dels tres dies es portaran a terme fins a sis desfilades de moda i complements tant d’infantil com d’home, dona i núvies. Els horaris de la passarel·la seran: divendres a les 20.00 (infantil) i a les 23.30 hores (home, dona i núvia); dissabte a les 18.00 (infantil), a les 20.00 (home, dona i núvia) i a les 23.30 hores (home, dona i núvia), i diumenge a les 18.00 hores (infantil, home, dona i núvia).

Altre dels espais que de ben segur comptaran amb més reclam per als visitants seran les degustacions gastronòmiques a preus populars d’1, 2, 3 i 4 euros, segons el producte i la seva elaboració (tapes, racions i de vins), les quals es podran gaudir entre les 20.00 i les 23.00 hores (divendres i dissabte) i de les 19.00 a les 20.30 hores, el diumenge. En aquest apartat cal afegir una proposta per a degustacions de beure (gintònic) que es farà divendres i dissabte entre les 23.00 i les 00.30 hores.

Per últim, també es podrà gaudir d’espectacles i actuacions en directe. Així, en horari de tarda, tant divendres com dissabte (a les 19.00 hores) hi haurà animació infantil a càrrec Diventimarta, que oferirà dos números diferents, divendres de pallassos i dissabte de pirates.

D’altra banda, dissabte i diumenge a la tarda el certamen comptarà amb sessions musicals a càrrec del Dj Jorlin (dissabte de les 21.00 a les 23.00 hores i diumenge de les 19.30 a les 20.30 hores). En acabar les desfilades de la nit, sobre les 00.30 hores també està prevista música en viu tant divendres com dissabte amb Tony de la Cruz DJ (divendres) i l’actuació del duo Su&Si Acoustic Covers, dissabte.

La I Mollerussa E-Vents es localitzarà als Pavellons Firals de la capital del Pla d’Urgell i ocuparà el Pavelló Verd, on s’ubicarà el servei de guarda-roba i un photocall, i el Pavelló Pla d’Urgell, amb el saló expositiu en la part central i laterals; l’escenari i passarel·la, en un lateral, i l’espai gastronòmic i l’escenari d’actuacions, al fons. També hi haurà servei de bar al primer pis de les instal·lacions firals.


Comentaris

envia el comentari