Catalunya Diari

Mollerussa encén les llums de Nadal que s’amplien a l’avinguda de la Pau i a Joaquima de Vedruna

Mollerussa encén les llums de Nadal que s’amplien a l’avinguda de la Pau i a Joaquima de Vedruna| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

Mollerussa ha encés aquest dijous les tradicionals llums de Nadal, que estaran en funcionament fins el 6 de gener. Com a novetat, s’han il·luminat també amb motius nadalencs l’avinguda de la Pau, una de les arteries de la ciutat, i també el carrer Santa Joaquima de Vedruna, dos carrers amb forta presència comercial.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del representant de la delegació a Mollerussa de la Cambra de Comerç, Josep Anton Gaya, i del president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, així com dels diferents representants municipals han dut a terme la tradicional encesa.
 
En total més d’una seixantena d’elements diferents, la majoria dels quals funcionen amb baix consum o bé amb el sistema leds. Així mateix, entre aquests elements n’hi 7 que duen l’anagrama de Mollerussa Comercial i que estan situats en els principals carrers comercials de la ciutat, segons ha explicat Solsona, que ha indicat que com cada any s’ha volgut contribuir a animar la campanya comercial de Nadal que comença aquest dissabte dia 6 amb el 18è Mercat de Santa Llúcia. 
 
A banda de la il·luminació de baix consum, l’Ajuntament limitarà, com ja es fa des de fa quatre anys amb l’objectiu de reduir la despesa, les hores d’encesa d’aquest enllumenat que romandrà obert cada dia de les 18.00 a les 10.30 hores, encara des del dia 24 de desembre i fins el 6 l’horari s’allargarà fins a la 1 de la matinada. 
 
Així mateix, aquest dissabte coincidint amb el 18è Mercat de Santa Llúcia es posarà en funcionament el fil musical que es va instal·lar fa dos anys amb la implicació de l’Ajuntament i Mollerussa Comercial per tot el centre comercial de la ciutat per tal d’engrescar i animar les compres.


Comentaris

envia el comentari