Catalunya Diari

Mollerussa espera 800 corredors a la 30a Cursa de l’Indiot

Mollerussa espera 800 corredors a la 30a Cursa de l’Indiot| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Pel que fa als trofeus, que durant 28 edicions havien estat animals vius com indiots, perdius o guatlles en funció de la categoria, enguany i arran de la denúncia presentada l’any passat per un grup ecologista, seran trofeus al·legòrics amb la figura d’un indiot, ha explicat Solsona. A banda, del trofeu de metall també es lliurà als guanyadors una galeta amb la figura d’un indiot i els buff que rebran tots els participants en la cursa oberta estaran decorats amb la representació del plomatge d’aquest animal, ha afegit l’alcalde. 
 
La cursa de 8 quilòmetres passa per un circuit urbà, que enguany mantindrà el seu recorregut que ja es va modificar l’any passat, segons ha explicat el president de l’Associació Atlètica Xafatolls, coorganitzadora de la cursa juntament amb l’Ajuntament. D’aquest manera, el circuit estarà distribuït en dues voltes de 4 quilòmetres cadascuna amb l’objectiu d’evitar els doblaments que altres anys es produïen entre els atletes i que dificulten el registre d’arribades que es fa amb el sistema de xips. Aquesta distribució fa que el recorregut, a banda d’agafar carrers del centre urbà, també s’ampliï a l’avinguda del Canal i fins al primer pont del camí de Belianes. 
 
La sortida de la cursa oberta es farà des de la Plaça Manuel Bertrand a les 10.30 hores. Aixó. les categories de Veterans, Sènior i Juvenils sortiran primer mentre que els més petits ho faran, com sempre, a partir de les 11.30 hores en diferents curses ordenades per categories.
 
Pel que fa a les inscripcions, el preu per als atletes de les categories Juvenils, Sèniors i Veterans serà, si s’inscriuen abans del 23 de desembre, de 9 euros si disposen de xip i de 11 euros si el xip l’ha de posar l’organització. Els que es vulguin inscriure personalment ho podran fer, sempre i quan hi hagi places, el mateix dia de la cursa i hauran de pagar un preu d’inscripció de 14 euros. 
 
Pel que fa a les categories inferiors, les inscripcions són gratuïtes i es podran fer el mateix dia tot i que les inscripcions es tancaran als 300 participants. En aquest cas també es poden inscriure on line a la web www.amollerussa.com/indiot fins el 23 de desembre. 


Comentaris

envia el comentari