Catalunya Diari

Mollerussa inicia el dia 26 el parc l'Aventura de Nadal

Mollerussa inicia el dia 26 el parc l'Aventura de Nadal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 L'Aventura de Nadal compta amb tres zones que es distribuiran per tot el Pavelló Firal. Pel que fa a les atraccions mecàniques, s’oferiran una desena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres. També es diferenciaran espais per a les diferents ofertes procedents de les entitats. Així hi haurà un espai que de forma permanent ocuparan el Club d’Arquers i dos zones més on s’ubicaran cada dia Ragnarok i Ràdio Ponent. Un altre espai s’utilitzarà de forma alternativa per altres entitats com el Club de Tennis Taula, el Club d’Hoquei Patins, el Club de Futbol Joventut i el Club de Tennis. La darrera zona s’ubicarà a la zona del bar des d’on oferiran activitats en diferents dies l’AEG Cal Met, el Teatre de Butxaca o, a títol personal, ciutadans de Mollerussa com l’Ester Temprado i el Pep Perelló que faran dues hores del conte. Enguany com a novetat es podrà participar d’un taller de robòtica educativa a càrrec de l’empresa Engijoc de Mollerussa. 
 
Així mateix, repetirà El Racó dels Petits, un espai pensat per als més menuts fins a 4 anys, on s’instal·larà de nou el sorral i es destinarà una zona a manualitats. També es disposarà de la presència permanent d’un professional d’Infermeria que realitzarà tasques d’assistència sanitària.
 
L’Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de 16.00 a 20.30 hores, excepte el dia 1 de gener que obrirà a les 17.00 hores. L’entrada costarà 4 euros per nen ja que els acompanyants no paguen. Per als integrants de les famílies nombroses i les famílies monoparentals s’ha previst, tal i com ja es va fer l’any passat, un descompte d’un euro per nen presentant el carnet. 


Comentaris
ANGEL JOAQUIN TENA FERNANDEZ
El funcionament del park de Nadal de Mollerussa em sembla modelic, seguin uns criteris de accessibilitat, distribucio i cost economic p'els usuaris dificils de millorar. Es de agrair la feina que fan els joves que colaboran a totas les activitats del parc vetllan de que tot funcioni de forma ordenada y sense incidents.\r\nEm sembla abusiu que altres parcs con per ejemple el de Lleida facin pagar tamber als pares per accedir i acompanyar al seus fills, quand la funció d'els pares es llimita a controlar i cuidar als seus fills.\r\nSi tingues de ficar nota de 1 a 10 ficaría un 9 per que sempre s'ha de deixar la porta oberta a puguer millorar. Bon Any a tots.

envia el comentari