Catalunya Diari

Mollerussa inicia les obres per reconvertir l’edifici donat pels germans Freixes en centre social

Mollerussa inicia les obres per reconvertir l’edifici donat pels germans Freixes en centre social| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Les obres tenen un pressupost d’execució de 65.322 euros i està previst que puguin estar enllestides a finals del mes de setembre, segons ha explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, durant una visita a les obres que s’estan duent a terme. En total són 171 metres quadrats de superfície construïda, que es distribuiran entre dues sales per activitats i dos despatxos polivalents al que cal sumar les zones de serveis.
 
Solsona ha indicat que l’Ajuntament vol acomplir així amb el compromís que es va arribar amb els donants de l’edifici, els germans Freixes Badia per tal de destinar aquestes instal·lacions a un centre social per a la ciutat. L’alcalde també ha explicat que pel que fa a la resta de dependencies de l’edifici donat, el consistori anirà establint els seus usos en funció de la disponibilitat econòmica del moment i de les necessitats que hi pugui haver.  
 
L’edifici que allotjarà en part dels seus baixos aquest centre social va ser donat a l’Ajuntament de Mollerussa pels germans Freixes Badia al 2010 i té una superfície total de 1.005 metres quadrats distribuïts en planta baixa i dues plantes altes, amb corral. A aquesta donació Anna Maria Freixes hi va afegir el passat més de març la valorada en 168.000 euros, d’un solar de 433 metres quadrats situat al carrer de Sant Isidori i que en el seu dia va ser la pista d’estiu de la discoteca Musicland. 


Comentaris

envia el comentari