Catalunya Diari

Mollerussa ja ha reparat el 60% dels desperfectes ocasionats per la pedregada en equipaments municipals

Mollerussa ja ha reparat el 60% dels desperfectes ocasionats per la pedregada en equipaments municipals| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

pedregada del 5 de juliol

Solsona ha donat aquestes dades en el transcurs d’una visita a les obres de reposició del parquet del pavelló poliesportiu que s’estan ultimant aquesta setmana per tal que es pugui estrenar aquest diumenge amb un partit de lliga de bàsquet. Les obres, que també han inclòs la instal·lació d’unes noves cistelles i la reparació del baixant de les canals amb l’objectiu d’incrementar la capacitat de recollida de l’aigua en cas de pluges fortes, han anat a càrrec de l’empresa Via Global Flooring S.L., de Manresa i tenen un pressupost de 124.630 euros. Solsona ha explicat que les obres s’han dut a terme durant les vacances de Nadal per perjudicar el mínim possible a les diferents entitats esportives que utilitzen aquest equipament i ha agraït la col·laboració de les poblacions veïnes que han cedit les seves instal·lacions durant els dies que han durat les obres per tal que es pogués mantenir l’activitat.

L’alcalde de Mollerussa també ha explicat que abans que acabi gener està previst iniciar les obres de substitució de les teules malmeses de les cobertes i arranjar el revestiment de les parets de tancament del cementiri municipal també malmeses per la calamarsa. Les obres han estat adjudicades a Garrofé, Sau per un import de 71.544 euros i tenen un termini d’execució de dos mesos.

Així mateix, Solsona ha indicat que, a banda d’aquestes dues obres de gran envergadura, també falta executar obres per un valor de més de 80.000 euros en equipaments municipals com el mateix edifici consistorial, el pavelló firal, l’antic escorxador, L’Amistat, les piscines d’estiu o el Siloé. Precisament en aquest centre educatiu s’ha aprofitat les vacances nadalenques per canviar les persianes malmeses al igual que s’ha fet a l’escola Ignasi Peraire i l’Escola Municipal de Música, on també han començat aquesta setmana les obres de reparació de les teules danyades.


Comentaris

envia el comentari