Catalunya Diari

Mollerussa ja ho té tot a punt per al III Saló del Viatge

Mollerussa ja ho té tot a punt per al III Saló del Viatge| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

 

Els pavellons firals de Fira Mollerussa acolliran el proper dissabte, dia 25 d'abril, el III Saló del Viatge, un certamen pioner a les Terres de Lleida, que té com a objectiu posar en contacte els touroperadors amb el client final.

En total, una vintena de touroperadors participaran en aquesta iniciativa que va néixer l’any 2010, i que degut a l’èxit assolit edició rere edició, ha portat els seus organitzadors a llogar els Pavellons Firals per acollir la convocatòria d’enguany, una cita que vol ser un aparador de propostes vacacionals, amb ofertes i promocions exclusives, i que té com a reclam l’obsequi als visitants d’un val descompte del 10% a les reserves que contractin la setmana posterior a la mostra, a més de sortejos de regals i viatges.
 
El III Saló del Viatge s'ha presentat aquest dimarts. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra; i Ramon Gotsens i Mari Carme Badia, en representació de la firma Zafiro Tours.
 
Solsona ha mostrat la seva satisfacció per aquest nou paper de Fira de Mollerussa com a gestor i prestador de serveis firals, i ha anat més enllà qualificant aquest tipus de cooperacions com “una manera d’obrir el meló”. També ha afegit: "Tant de bo tinguéssim molta activitat d’empreses que comptessin amb nosaltres per fer més activitats i tenir un calendari d’utilització dels Pavellons Firals potent durant tot l’any”. Per la seva part, Segarra ha afirmat que aquesta col·laboració “permet millorar la iniciativa privada”, al temps que “potencia la dinamització econòmica que és un dels objectius de Fira de Mollerussa”.
 
Un estand amb el Turisme al Pla d’Urgell
El turisme a la comarca també tindrà un lloc en aquest Saló que es portarà a terme aquest dissabte, segons ha explicat Mari Carme Badia. Així, la mostra disposarà d’un estand de l’àrea de turisme del Consell Comarcal on estaran representats l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, el Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana i l’Associació de cases i allotjaments rurals del Pla d’Urgell.
 
Altra de les activitats que es portaran a terme en el marc del Saló del Viatge és un concurs de dibuix infantil adreçat a nens i nenes entre 6 i 12 anys i que busquen la perspectiva i la visió dels més petits. Els premis, que es faran públics abans de tancar el saló, seran nits d’hotel i entrades a Port Aventura i a Marina d’Or.


Comentaris

envia el comentari