Catalunya Diari

Mollerussa no liquidarà l’impost municipal als veïns que demanin arranjar les teulades que van sofrir danys per culpa de la pedregada

Mollerussa no liquidarà l’impost municipal als veïns que demanin arranjar les teulades que van sofrir danys per culpa de la pedregada| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

calamarsada del dijous 5 de julio,

Solsona ha explicat que "gairebé a tots els veïns de Mollerussa els va afectar el temporal d’una manera o d’una altra i per això s’ha de tenir sensibilitat davant aquesta situació i fer aquest tipus de bonificació. No podem entrar en un nivell recaptatori a l’Ajuntament”. Així mateix, ha dit que són gairebé 400 les persones que s’han atansat a l’Ajuntament per demanar subvenció pels danys soferts. En aquest sentit, l'alcalde ha comentat que el personal de l’Ajuntament està trucant a totes les persones que van deixar les seves dades per informar-les que ja es pot emplenar la sol·licitud per demanar les indemnitzacions. A tal efecte ha comentat que s’ha penjat un link a la pàgina web de l’Ajuntament des d’on es poden emplenar els documents normalitzats que demana el Ministeri de l’Interior i que els veïns també poden dirigir-se a les oficines centrals de l’Ajuntament on se’ls facilitarà la sol·licitud en paper.

En relació a l’afectació de les instal·lacions municipals, l’alcalde ha corroborat l’import que ja es va dir la setmana passada de 1.800.000 euros en desperfectes. El pavelló poliesportiu, amb un import de 233.000 euros, i el cementeri municipal, amb 213.000 euros, són les instal·lacions més afectades.

També ha comentat que, a banda de la petició de zona catastròfica dirigida al Ministerio de l’Interior i que es fa a través del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, l’Ajuntament ha demanat a la Generalitat de Catalunya, via la delegació del Govern a Lleida, ajuts d’urgència per pal·liar els danys soferts a les instal·lacions municipals i també a la via urbana. Finalment, ha demanat comprensió i disculpes a la ciutadania perquè "tot i que la ciutat en general va ficar-se en marxa el dia següent, no estem encara en la normalitat absoluta i això fa que algunes obres, com per exemple les del carrer Tarragona, no s’hagin pogut acabar en el temps previst".


Comentaris

envia el comentari