Catalunya Diari

Mollerussa obra dijous de nou al trànsit el carrer Duran i Bas, després de realitzar les obres per evitar inundacions

Mollerussa obra dijous de nou al trànsit el carrer Duran i Bas, després de realitzar les obres per evitar inundacions| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Tot i que les obres tècnicament ja estan enllestides no està previst obrir el carrer a la circulació fins el proper dijous per tal de donar temps al formigó a assecar-se. 
 
Les obres, que tenen un cost aproximat de 6.000 euros, han consistit en construir una canal amb unes dimensions de 50 centímetres d’amplada per 50 de profunditat i 7 metres de llargada que és la distància entre vorera i vorera. La canal s’ha cobert per una reixa pluvial que interceptarà les aigües de la pluja per tal de desviar-les a través de 2 tubs de 40 centímetres de diàmetre que connectaran amb el calaix de la tercera sèquia del Canal d’Urgell que passa soterrada pel passeig la Salle, a uns 10 metres de distància del punt on es s’ha construit la reixa. 
 
Aquesta actuació s’afegeix a la que ja es va dur a terme a principis d’octubre al carrer Prat de la Riba, just davant del Consell Comarcal, on es va sanejar una canonada que es va reforçar amb una anella de formigó per evitar fugues, posteriorment es va cobrir amb malla i es va formigonar. Es van aprofitar les obres, que van durar una setmana, per tal de suprimir barreres arquitectòniques rebaixant la vorera en dos punts.


Comentaris

envia el comentari